2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه لطفا بیایین

135 بازدید | 16 پست

کسی تو بارداری عفونت ادراری داشته؟ چجوری درمان کرد؟برا بچه مشکلی نداره؟ و اینکع تیروئیدتون چند بود؟ مال من ۴/۱هس گفتن زیاده.دو روز دیگ میرم ۵هفته.میشه راهنماییم کنین براتون دعامیکنم

آذر ماهیا عشقن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیروئید من ۵ بود دارو نداد گفت اشکال نداره

آره عفونتم داشتم پماد داد خوب شدم الان دوباره گرفتم دوباره پماد داد واژینال

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

من داشتم با انتی بیوتیک خوب میشه

بله اگه شدید باشه واسه بچه ضرر داره

تیروئیدتم بالاس واسه من ۲ و خورده ای بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عفونت ادراری رو سفیکسیم میدن.یه آزمایش کلی دکتر برام نوشت بعد گفت خیلی کم داری که برام سفکسیم نوشت و مصرف کردم بر طرف شد.تیروییدم نرمال بود ولی یکی از دوستام قرص تیروید داده بود بهش .یعنی رفته بود دکتر غدد و بهش داده بود .دکتر خودت چی میگه؟

تیروئید من ۵ بود دارو نداد گفت اشکال نداره آره عفونتم داشتم پماد داد خوب شدم الان دوباره گرفتم دوبا ...

فردا منم میرم پیش متخصص خداروشکر پس مشکل جدی نیس امیدوارم بارداری سالمی داشته باشین😘

آذر ماهیا عشقن❤

سلام عزیزم نگران نباش برا عفونتت قرص میده همچنین تیروئیدت کم کاری داری دیگه نه؟چون مال من کم کاری تیروئیده الان هفته ۲۵هستم همون ۴هس دارو مصرف میکنم و

چه بگی چه نگی خــدا از دلت باخبرا پس به خودش توکل کن خــدابرایت کافیست🌸❣️