2777
2789

تاتی جون سلام.

درجریان وضعیت پسرت هستم امروز یه چیزی دیدم یاد گل پسرت افتادم.

گفتم بهت اطلاع بدم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

موسسه به رویان اصفهان ،اگهی زده  .اولین گام درمان بیماران فلج مغزی(cp با موفقیت انجام شد.

داخل اینترنت سرچ کن.پیگیر شو ،شاید نیاز باشه دندونهای شیری پسرت رو ذخیره کنی.اطلاع دادم که تا فرصت از دست نرفته پیگیر بشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاتی جون سلام. درجریان وضعیت پسرت هستم امروز یه چیزی دیدم یاد گل پسرت افتادم. گفتم بهت اطلاع بدم

منم این کاربر رو دنبال میکنم،وهمیشه از خدا میخوام پسرش رو شفا بده،خیلی کاربر محترمیه♥️

ان شاءالله که شاهده سلامتی و خوشبختی بچه هاش باشه🤲🤲🤲

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
موسسه به رویان اصفهان ،اگهی زده  .اولین گام درمان بیماران فلج مغزی(cp با موفقیت انجام شد. داخل ...

ان شاءالله به امید خدا برای همه بیماران نتیجه بده🤲🤲🤲🌹

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
موسسه به رویان اصفهان ،اگهی زده  .اولین گام درمان بیماران فلج مغزی(cp با موفقیت انجام شد. داخل ...

سلام عزیزم❤

ممنون که گفتی؛ 🌺🌺ان شاءالله همه بچه های معصوم فلج مغزی خوب بشن و پسر منم خوب بشه، 

نمیدونین دندون های شیری را چطوری باید نگه داری کنم؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
منم این کاربر رو دنبال میکنم،وهمیشه از خدا میخوام پسرش رو شفا بده،خیلی کاربر محترمیه♥️ ان شاءالل ...

زنده باشی عزیزم ممنونم 🌺❤🌺

منم خیلی دوسش دارم ان شاءالله همیشه شاد.  و سلامت باشن خودش و خانوادش

ممنون عزیزم؛ منم خیلی دوستت دارم ❤❤

سلام عزیزم❤ ممنون که گفتی؛ 🌺🌺ان شاءالله همه بچه های معصوم فلج مغزی خوب بشن و پسر منم خوب بشه،&nbs ...

نه نمیدونم 

برای همین گفتم خودت پیگیر شو