2777
2789
عنوان

لیزر😢

179 بازدید | 29 پست

من کلینیک لیزرم گف ۴ جلسه اولو با دستگاه موتوس بیا که تا حد کمی موهام کم شده.با موتوس هم درد داشتم یه جاهایی

و ۴ جلسه دومو با دستگاه کندلا بیا😭حالا باید برم کندلا ولی میگن خیلی درد داره خیلییی میترسم😭😭حتی پماد بی حسی م بزنم بازم درد داره؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا درد داره ما کل فامیلامون رفتیم اصلنم درد نداره فقط یکم سوزش داره که اونم چون خنک کننده داره اصلا ...

تو رو خداااا🥺😭😭😭😭

خیلی میترسم من کلا استانه تحملم پایینه از الان برا لیزرم ک دو هفته دیگس استرس دارم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭وایی خیلی میترسم

میتونی هر سری میری قسمت زیربغل و بیکینی رو نیم ساعت مونده به ساعت لیزر پماد زایلاپی بصورت ضخیم بزنی و روش پلاستیک بکشی دردش کمتر میشه

موقع لیزرت برو دستشویی کامل با شامپو بشور

چون اگه پماد باشه قرمز باشه

فوقش میگی درجه رو کمتر کنه

خنک کننده هم داره

برو خوشگلی دردسر داره