2777
2789
عنوان

دوستم صبحانه اومد خونمون…

414 بازدید | 21 پست

یه پسر ۱سالع داره خودمم یه پسر ۳ساله و‌یه پسر ۱سال و سه ماه دارم ..

سر میز صبحانه بودیم پوشک‌بچشو‌عوض کرد گذاشت رو‌سفره صبحانه 🤢🤢🤢🤢🤢

حالم بد شد بهش گفتم قهر کرد رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😷😷😷😷😷

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

چقدر بیشعور بعضیا میگن بچست پاکه نجاست چه فرق میکنه بچه باشه یا بزرگ بالاخره کثیفه

سفره رو بنداز دور

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
بخدا از صبح که بیدار میشم میشورم و‌میسابم تا زمان خواب  بچه آن کثیف کاری دارن دیگه ولی اینجور ...

وای بهتر که قهره نری منت کشیاااا😑

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)