2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال دی رو باید هر روز خورد؟ من اینکارو نمیکنم. ولی ترسش برام کافی بود. میشه یه توضیح بدی

از روز 5م پریود بخور تا 21 روز،هر روز ساعت مشخص، بعدش 7روز نخور استراحت بده، اگه پریود شدی یا نشدی باید بسته جدید رو شروع کنی باز 21 روز دوباره 7روز استراحت باز 21 روز

...

همون لخته بچس همون قلب داره جون داره ..موجوده زنده س

عزیز دلم بچه تا هفته 7 و 8 قلب نداره 

الان اون بچه ب دنیا بیاد شما میخوای بزرگش کنی 

خرجش و شما میدی هزینه تحصیلش پای کیه 

بله گناهه🥺😥 ولی  از بین رفتنش گناهش کمتر از به دنیا آوردن و با بی پولی بزرگ کردنش 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
عزیز دلم بچه تا هفته 7 و 8 قلب نداره  الان اون بچه ب دنیا بیاد شما میخوای بزرگش کنی  ...

دقیقا

الان سه ساله از ازدواجم میگذره. زمزمه ها داره شروع میشه ک بچ بیارین. اولین نیشارو خوردم 

اینم یه بدبختیه دیگ