2777
2789
عنوان

من امروز هیچ علائمی از بارداری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 56 پست
خداروشکر خیلی خوشحالم برات انشالله به سلامتی بغلش میگیری😘

فداتشم.ان شاءالله توهم ب زودی بگی باردارم خوشحال بشم ماهم

برات حتما صلوات میفرستم

😘😘😘😘😘

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
فداتشم.ان شاءالله توهم ب زودی بگی باردارم خوشحال بشم ماهم برات حتما صلوات میفرستم 😘😘😘😘😘

مرسی عزیزم انشاللهه❤️❤️❤️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اسپرماش تحرک نداره شکلشونم طبیعی نیس الان ۶ مرداد میشه که سه ماه کامل دارو مصرف میکنه فقط ا ...

البته من همراهش بهش کاسنی هم دادم صبا ناشتا میخورد هر روز .دوستمم شوهرش همین جوری بود.ی کوچولو بهتر از شوهر من البته.ولی نمیدونم دوساله چرا نتیجه نمیگیرن

من شوهرم بدتر بود ازش با ی ماهو نیم دارو نتیجه گرفتیم

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
البته من همراهش بهش کاسنی هم دادم صبا ناشتا میخورد هر روز .دوستمم شوهرش همین جوری بود.ی کوچولو بهتر ...

ما دکتر بش برنامه غذایی داد همه رم رعایت کردیم ولی فعلا نتیجه نداده تموم امیدم ب خداس کاش ناامیدم نکنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ما دکتر بش برنامه غذایی داد همه رم رعایت کردیم ولی فعلا نتیجه نداده تموم امیدم ب خداس کاش ناامیدم نک ...

کاسنی رو هم بده بهش حجم اسپرمو زیاد میکنه

ان شاءالله ک ب زودی ج بگیری گلم.نا امید نباش

برات از ته دلم دعا میکنم

🤲🌱

کاسنی رو هم بده بهش حجم اسپرمو زیاد میکنه ان شاءالله ک ب زودی ج بگیری گلم.نا امید نباش برات از ته ...

فدات شم عزیزم تعداد اسپرماش نرماله فقط تحرک ندارن ک دکتر گفت بخاطر وایکوسل عمل کنه درس میشه الان چهارماه عمل کرده و درس نشده

فدات شم عزیزم تعداد اسپرماش نرماله فقط تحرک ندارن ک دکتر گفت بخاطر وایکوسل عمل کنه درس میشه الان چها ...

دوباره نفرستادش ک بره آزمایش اسپرم بده

دوباره نفرستادش ک بره آزمایش اسپرم بده

فعلا داروهاش تموم نشده یه دوره سه ماه دارو بش داد گفت ۸۰ درصد با طبیعی باردار میشی الان ۷ مرداد داروهاش تموم میشه 

فعلا داروهاش تموم نشده یه دوره سه ماه دارو بش داد گفت ۸۰ درصد با طبیعی باردار میشی الان ۷ مرداد دارو ...

خب ان شاءالله ک خیره عزیزم.خدارو چ دیدی شاید این ماه باشی😍

من بودم ۶۰بار بیبی زده بودم 

من اصلا صبرو تحمل ندارم

من این ماه ک اصلا انتظارشو نداشتم نتیجه داد بهم  

میدونم سخته و سه سال منتظری ولی گاهی بیخیال باش

خب ان شاءالله ک خیره عزیزم.خدارو چ دیدی شاید این ماه باشی😍 من بودم ۶۰بار بیبی زده بودم  من ا ...

میدونی انقد بی بی زدم منفی بوده اصلا دوس ندارم بزنم فقط منتظرم این دو روزم بگذره 

میدونی انقد بی بی زدم منفی بوده اصلا دوس ندارم بزنم فقط منتظرم این دو روزم بگذره 

اصلا نترس از بی بی . من این جنبشو بیشتر دوس داشتم اگه منفی میشد حداقل خوبیش این بود الکی هی ب خودم امیدنمیدادم این علائم بارداریه.از بلاتکلیفی درم میاره.منتظر نمیموندم الکی

منم پنج هفته و سه روزمه ولی هیچ علائمی ندارم

عزیزم ما یه گروه بارداری داریم توی ایتا.تقریبا هم دوره شما هستیم.لینک میذارم کپی کن توی نت سرچ کن بیا گروهمون

https://eitaa.com/joinchat/3084386779C2064405726