2777
2789
عنوان

بالا بودن عدد بطن مغز جنین (تجربه من)

| مشاهده متن کامل بحث + 11034 بازدید | 44 پست
خب خداروشکر. فقط سونو ها کارشون ترسوندنه. وگرنه بطن بزرگ، اکوژن روده، کیست سر، کیست کلیه .... همشون ...

اره والله برا منم كوفت كردند كل بارداري رو! كيست سر داشت، و سوراخي قلب و ورم كليه همشون برطرف شد،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورسرپسرم توشش ماهگی رشدنکرده خیلی نگرانم

رشد میکنه نگران نباش. قرار نیست سایز سر همه مثل هم باشه که. یکی ریزه یکی درشته. خداروشکر که قبلا بهداشت نبود وگرنه همه آدما رو مریض میکردن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

اگه اندازه های بطن مغز مساوی باشن بازم احتمال پایین اومدنش هس.یکی از اقوام ما یکی از بطن ها بزرگتر بود چندین بار سونو کردحتی ام ار ای جنین انجام داد اما دیگه دیر بود و دکتر اجازه سقط نداد

گفت یا کلا مشکل مغزی شدید پیدا میکنه  یا خفیف که خدا رو شکر برای این بنده خدا خفیف بود.

تا دو سالگی حرف نمیزد راه نمیرفت از یک سال و نیم شروع به چهار دست و پا رفتن کرد کلا همه چیزش دیر بود.

الان هم ۵ سالشه هنوز پوشک میشه حرف باید دقت کنی تا ببینی چی میگه

راه میره اما راه رفتنش کنده 

اینو گفتم نه که ته دل مادرای عزیز خالی بشه نه عزیزان

اما تو رو خدا پیش بهترین متخصص ها برین و حتما حتما ام ار ای جنین رو انجام بدین.دکتر ها همون اول بهش گفتن سقط کن اما خودش دلش نیومد و الان اینجوری اسیر هس.البته بازم خدا رو شکر همین که راه میره خیلی ارزش داره.

بچه ها ازم نپرسین اندازه های بطنش چند بوده چون اصلا من نمیدونم فقط دورادور اینها رو میدونستم که گفتم.حتما خیلی خیلی بالا بوده که اینجوری شده.

اگه اندازه های بطن مغز مساوی باشن بازم احتمال پایین اومدنش هس.یکی از اقوام ما یکی از بطن ها بزرگتر ب ...

آره فرقی نداره که معمولا اواخر بارداری پایین میان . چه یه بطن چه دوتاش

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
سلام ببخشید BPD ۴۲ باشه تو ۱۸ هفته امکان داره تا زایمان بیاد پایین ؟!

دقیق اطلاع ندارم ولی معمولا بچه تا ماه نهم همه چیزش نرمال میشه. میتونی از متخصصین اطفال بپرسی قشنگ برات توضیح میدن. اگر دور سر خودت و شوهرت بزرگه نگرانی نداره

منم الان ۳۵ هفته باردارم و تو سونو بطن مغزو ۱۴ نشون داده خیلی نگرانم 

نگران نباش اصلا مهم نیست. ژنتیکی حتما سر بچت بزرگه. اشتباه منو نکن

منم الان ۳۵ هفته باردارم و تو سونو بطن مغزو ۱۴ نشون داده خیلی نگرانم 

خانم سلام

لطفا جواب بدید.بچه اتون له دنیا اومده،خداروشکر سالمه ؟

لطفاً کسایی هم که تحربه پارن بنویسن تجربه اشونو.

متشکرم