2777
2789
عنوان

بالا بودن عدد بطن مغز جنین (تجربه من)

11016 بازدید | 44 پست

سلام دوستان این تاپیکو میزنم برای مادران بارداری که عدد بطن مغز جنینشون بالاست و مشکوک به ونتریکومالی یا هیدروسفالی هستن.

عزیزان عدد بطن مغز باید زیر ۱۰ باشه. اما اگر این عدد بین ۱۰ تا ۱۲ هم باشه بازم موردی نداره. معمولا ماه های آخر بارداری این عدد پایین میاد. حتی دکتر فوق تخصص اطفال بهم گفت تا عدد ۱۵ هم نرماله.

حالا اگر بالاتر از ۱۵ شد با شنت آب دور مغز رو تخلیه میکنن و مشکل حل میشه. 

اینا رو گفتم که نگران نباشید و مثل من دوران بارداریتونو زهر نکنید. مراقب خودتون و کوچولوهاتون باشید😘

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بعد نی نی به دنیا اومد دور سرش بزرگ بود؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد نی نی به دنیا اومد دور سرش بزرگ بود؟

نه عزیزم نرمال نرمال بود . هیچ مشکلی هم نداشت.  یکی از دوستام عدد بطن مغز جنینش ۲۰ بود. الان خداروشکر دنیا اومده با دور سر ۳۴. دکتر گفته تا یکسالگی هرماه فقط باید دور سر بچشو بگیره. اگر ماهیانه بیشتر از دو ونیم سانت اضافه کنه مشکلی داره وگرنه نرماله.

اکثر بچه ها معمولا ارثی سرشون بزرگه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
منم پسرم دور سرش بزرگ بود سونو داد تحت نظر مغزو اعثاب بود الان فعلا خبری نیس

دور سر معمولا ارثی بزرگه. اگر بچه ای هیدروسفالی باشه مشکلات حرکتی و تکلم و رشدی براش پیش میاد وگرنه دور سر بزرگ که اصلا مهم نیست

دور سر معمولا ارثی بزرگه. اگر بچه ای هیدروسفالی باشه مشکلات حرکتی و تکلم و رشدی براش پیش میاد وگرنه ...

سونو داد تشخیص دادن ..اما باز تحت نظر بود دیرتر راه افتاد

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
نه عزیزم نرمال نرمال بود . هیچ مشکلی هم نداشت.  یکی از دوستام عدد بطن مغز جنینش ۲۰ بود. الان خد ...

کاملا درسته

پسر منم دور سرش ۳۴ بود 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

چند ماهگی راه افتاد؟

الان دارو مصرف میکنه؟ دکتر میگفت معمولا تا یکسالگی نرمال میشه

نه خدارو‌شمر 

خب خداروشکر. فقط سونو ها کارشون ترسوندنه. وگرنه بطن بزرگ، اکوژن روده، کیست سر، کیست کلیه .... همشون اواخر بارداری از بین میزن

فک کنم ۱۵

نرماله پسر من ۱۸ ماهش بود

خب خداروشکر. فقط سونو ها کارشون ترسوندنه. وگرنه بطن بزرگ، اکوژن روده، کیست سر، کیست کلیه .... همشون ...

نه من پسرم بعد بدنیا اومدن  سچنو از جمجمه شد زمان بارداری هیچکس حرفی نزد

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره