2777
2789
عنوان

رشته سینما دانشگاه هنر

2268 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان

ببخشید من یک سوال داشتم

من خیلی به رشته سینما گرایش کارگردانی علاقه مند هستم

کارشناسی این رشته فقط تو دانشگاه هنر هست

من کلاً هنر و دانشگاه هنر رو خیلی دوست دارم

مسئله ای که هست اینه که من مذهبی هستم و پوششم هم چادره

به همین دلیل خیلی ها میگن من اونجا جای من و امثال من نیست و باید قیدش رو بزنم 💔 و خب من خیلی ناراحتم ، می‌خواستم بدونم واقعاً همینطوره؟

البته که به نظر من دانشگاه یه فضای آموزشی هست حالا هر رشته ای و اگر سرت تو کار خودت باشه کسی باهات کار نداره

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضایی دانشگاه تهران زیاد نمی دونم اما میدونم که این رشته بااقایون زیاد سر کار داره و اینکه چادر فک نکنم مشکلی داشته باشه 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
فضایی دانشگاه تهران زیاد نمی دونم اما میدونم که این رشته بااقایون زیاد سر کار داره و اینکه چادر فک ن ...

ان شاءاللّه که همینطور که شما میگین مشکلی نباشه آخه خیلی ها میگن اصلاً امکان ندارد بتونی بری و ماندگار بشی، یا میگن اصلاً جای تو نیست و...💔

نه اما تهران آموزشگاه ثبت نام کردم (آموزش آنلاین) آخه خودم هنرستان نبودم ولی میخوام کنکور هنر بدم

اگه رفت آمد به تهران داشته باشی برای ازمون عملی یا همون مصاحبه راحت تری ببین عزیز چادر مشکلی نداره نگران نباش ولی این رشته کلا با آقایون زیاد سر کار داری خوب و اینکه آزمون عملییش مصاحبه هست و اینکه باید خودتو آماده کنی اگه خیلی بخونی رتبه ات همین حدودا ۵۰۰ اینا باشه به نظرم هدفت دانشگاه صدا سیما باشه هم حقوق مزایا داره هم چادری با شی اونجا خیلی خیلی راحتی 

اگه رفت آمد به تهران داشته باشی برای ازمون عملی یا همون مصاحبه راحت تری ببین عزیز چادر مشکلی نداره ن ...

اتفاقاً کارگردانی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما رو خیلی دوست دارم اما کلاً پنج نفر ظرفیت داره برای خانوما😐رتبه بالاهم میخواد با یکی از دانشجوهاش هم صحبت کردم گفت تو مصاحبه خیلی سخت میگیرن و اینکه یه زبان دیگه هم بلد باشی و سابقه ساخت فیلم کوتاه داشته باشی خیلی تأثیر گذاره و برای پذیرش تو الویت قرار میگیری 🤦🏻‍♀️

ان شاءاللّه که همینطور که شما میگین مشکلی نباشه آخه خیلی ها میگن اصلاً امکان ندارد بتونی بری و ماندگ ...

ببین خودت اذیت میشی مثلا من دانشگاه رشته هنری میخونم دوستام هیچ غیر بند هیچ خدا پیغمبری نیستن نه نماز نه روزه وباعث میشن من اذیت بشم تو ماه رمضان و....

ببین خودت اذیت میشی مثلا من دانشگاه رشته هنری میخونم دوستام هیچ غیر بند هیچ خدا پیغمبری نیستن نه نما ...

آره می‌دونم این سختی ها رو داره

منتها بهم گفتن کلاً ازت بدشون میاد و ممکنه توهینی چیزی بشنوی ، دروغ چرا منم یه مشکلاتی دارم گفتن استرس و اینجور چیزا برام سمه خیلی دودل هستم🥲

اگه شما هم در زمینه پوشش به کسی کاری نداشته باشین نه!

کلا بچه های دانشگاه هنر خیلی شیرینن

با یه سریاشون سر و کار دارم و دوستم هستن

یه سری فیلما که برام میفرستن خیلی قشنگه

مثلا یکی از دخترای دانشکده موسیقی سر کلاس داشت میخوند 

در کل چیزی که من دیدم یه فضای شاده که بچه ها به تمام سلایق و اعتقادات هم احترام میذارن 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
ببین خودت اذیت میشی مثلا من دانشگاه رشته هنری میخونم دوستام هیچ غیر بند هیچ خدا پیغمبری نیستن نه نما ...

هر کسی یه اعتقاداتی داره باید احترام گذاشته بشه 

حتی خیلیا به خدایی که من و تو بهش اعتقاد داریم هم معتقد نیستن اما همه ما انسانیم و حق زندگی و احترام داریم 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
اگه شما هم در زمینه پوشش به کسی کاری نداشته باشین نه! کلا بچه های دانشگاه هنر خیلی شیرینن با یه سر ...

من به کسی کاری ندارم خصوصاً اینکه فضا فضای آموزشیه و هدف یاد گرفتنه نه چیز دیگه اما حرف هایی که بقیه بهم میزنن نگرانم می‌کنه مثلاً میگن شاید ازت بدشون بیاد و اذیت شی و ...🤦🏻‍♀️