2777
2789
عنوان

خانومایی که آشپزیشون خوبه یا نذری قرمه سبزی درست کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ۱۰کیلو برنج راحت ۱۰۰ تا غذا رو میده مخصوصاً اگه عدس پلو باشه که خب ۴؛۵کیلو هم بهش عدس اضافه میشه؟

آره گلم .حالا شاید خیلیا مسخره کنن ولی واقعا غذای نذری زیاد میشه باورکن .من ی بار ۵۰۰ تکه درشت گوشت داخل خورشت ریختم گفتم برای ۲۵۰ نفر کافی میشه ولی به خدا نزدیک چهارصد پرس غذا پخش کردیم بازم کلی از خورشت باقی موند بسته بندی کردم برا فریزر .

لبخند تو خلاصه تمام خوبیهاست😍😍لختی بخند خنده گل زیبات💑
آره گلم .حالا شاید خیلیا مسخره کنن ولی واقعا غذای نذری زیاد میشه باورکن .من ی بار ۵۰۰ تکه درشت گوشت ...

عصاره قرمه سبزی الیت بگیر 

حتماااا حتماااا استفاده کن 

یه ده تاش رو بگیر بریز تو خورشت

مزه بهشتتتتتتتتت میگیره 

من برا عید غدیر ۱۸کیبو برنج پختم با قورمه حدود ۱۰کیلو سبزی سرخ کرده عالی ک اندازه هاش درست بود ریختم با۴کیلو لوبیا و قلم گاو ریختم توش با قلم گوسفند صبح تا عصر جوشید، جا افتاد 

گوشت رو همیشه میریختم داخلش ک له میشد، و تمام ظرفا باندازه گوشت نداشت 

امسال گوش چرخ کرده گرفتم ۵کیلو با یک و نیم کیلو پیاز آب گرفته ورز دادم نمک و غلفل قل قلی کردم جدا تو اب و روغن پختم  ابشو ب خورشت اضافه کردم گوشت رو تو هر ظرفی، دوتا انداختم ۱۴۰تا غدا بعلاوه یه ظرف جدا نیک. کیلو لیمو درسته اضافه کردم 

عصاره قرمه سبزی الیت بگیر  حتماااا حتماااا استفاده کن  یه ده تاش رو بگیر بریز تو خورشت ...

حتما خانومی. فقط میشه تو اندازه مواد خورشت کمکم کنید

من برا عید غدیر ۱۸کیبو برنج پختم با قورمه حدود ۱۰کیلو سبزی سرخ کرده عالی ک اندازه هاش درست بود ریختم ...

🙏🙏

من برا عید غدیر ۱۸کیبو برنج پختم با قورمه حدود ۱۰کیلو سبزی سرخ کرده عالی ک اندازه هاش درست بود ریختم ...

با گوشت چرخی خوشمزه میشه آخه تا حالا ندیدم