2821
2789

عزیزان پیرو تاپیک شستن حیاط چندتا توصیه:

لطفا حیاط رو با آب خاکستری بشورید.

آب خاکستری یعنی آبی که ی بار مصرف شده و دیگه قابل نوشیدن و ...نیست

مثل آبی که باهاش ظرف آب کشی شده و میوه  شسته شده و...

واسه جمع کردنشم میشه زیر ظرفشویی مخزن داشت

به همین راحتی

یا حتی میشه تشت داشت و جدا جمع کرد و استفاده کرد

حیاط هم قطعا احتیاج ب شستن و تمیزی داره اما واقعا ریختن اون همه آب تازه و زیاد اسرافه

با تشکر از حوصله ی شمایی  که تا اینجا اومدین و خوندین

وای قبل ازاینکه بیام تو تاپیک داشتم با خودم فکر می کردم آب خاکستری چیه😂😂😂🤣🤣

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من گلها را هم با همبن اب میدم،خیلی دردسر اما ارزشش را داره اب حفظ بشه

بله عالیه

مثلا آبی که میوه باهاش شسته شده

سبزی توش خیس خورده و... برای گلدان گزینه ی کاملا مناسبه

وای خدا اب خا‌کستری میشنوم جونم به لرز میاد

یه بار تو پارک شیر اب غیر قابل شرب بود روش نزده بودن ینی زده بودن ولیکمرنگ بود پارکبان گفت شربه ما رفتیم خوردیم بعد پارکبانای دیگه گفتم اب خاکستری🤢🤢🤢🤢🤮🤧

وای قبل ازاینکه بیام تو تاپیک داشتم با خودم فکر می کردم آب خاکستری چیه😂😂😂🤣🤣

ابتدا توی آب رنگ خاکستری میریزم بعد حیاط رو میشوریم که خوشگل بشه.خاکستری و طوسی هم که مد شده این روزا دیگه عالیه  

اب شرب برا حیاط شستن نیست حقیقتا

ولی جمع آوری اب خاکستری یکم سخته  باید زیرساخت داشته باشه مثلا یه جایی این آب جمع اوری بشه و لوله کشی داشته باشه بشه باهاش حیاط شست گلدان اب داد ماشین شست ...

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ابتدا توی آب رنگ خاکستری میریزم بعد حیاط رو میشوریم که خوشگل بشه.خاکستری و طوسی هم که مد شده ...

نمشه صورتی ریخت یا قرمز😂😂

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
اب شرب برا حیاط شستن نیست حقیقتا ولی جمع آوری اب خاکستری یکم سخته  باید زیرساخت داشته باشه مثل ...

میشه مخزن نصب کرد زیر ظرفشویی

خیلی ها نصب میکنن

درسته ک هنوزم راه هست تا بهتر بشه ولی حداقل کاریه که میشه کرد

حتی آب سیفون و... واقعا نباید آب شرب باشه

میشه بگی اب خاکستری عیر ظرف دیگه چیه؟توروخدا فاضلاب نباشه یا زمین بشورن باهاش🤢🤮

نه فاضلاب که نیست  

آب خاکستری آبیه که نه در حد شرب تمیزه نه در حد فاضلاب کثیف  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز