2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها امشب خیلی حالم خوب بود گفتم داستان زندگیمو براتون بزارم تا حدودی زندگی سختی رو تجربه کرد ...

خب خداروشکر

همین تهش مهمه

ما دیگه خوابمون میاد توام بخواب دیروقته ایشالا صبح بقیشو تعریف کن

بابا دمت گرم 

۸ دقیقه پیش عضویت گرفتی

تاپیک زدی

۴ تا هم پست گذاشتی

باید هم همه چیزت به سرعت پیش بره

مطمئن باش بزرگ شدنت تو بچگی هم از عجله ی خودت بوده😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

منم تو بچگی پیر شدم

نه از لحاظ نمیدونم سن و عقل و اینا از لحاظ جسمی من توی بچگی بخاطر مشکل پام نمیتونستم مثل بچه های عادی بدوم بپرم و خیلی کارهای دیگه

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂