۵ ق کره
ا پیاز متوسط
چند تا برگ کرفس (اختیاری)
۳فنجون آب مرغ, یا عصاره مرغ
۸ فنجون بروکلولی خورد شده
۳ ق آرد
۲ فنجون شیر
پیاز رو تو ۲ قاشق کره تفت بده, اگه خواستی چند برگ کرفس رو بریز, اگه نخواستی هم هیچی, ادویه زردچوبه و نمک و فلفل رو اضافه کن بروکولی و آب مرغ رو بریز توش ده دقیقه بپزه, بروکولی ها نرم شه.
اینا رو بریز تو بلندر, تا کرم شه.
۳ ق کره رو بذار رو اجاق, ۳ قاشق آرد توش سرخ کن تا بوی آرد خوب بشه, لازم نیست رنگش تیره بشه. یواش یواش شیر رو اضافه کن تا گوله گوله نشه,اگر هم شد عیب نداره می تونه بریزی تو بلندر یه دست شه. به قل قل که افتاد بذار غلیظ شه و آبش کم شه, حالا بروکولی بلند شده رو بریز توش.
وقتی خواستی سرو کنی روش فلفل سیاه بساب. قارچ تفت داده هم می تونی بذاری روش.... مزه اش عالیه
اهان تو شیرش می تونی خامه هم بریزی.
از آسمون طلا می باره. אָמֵן