2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی بگیم

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
تو چرا؟ منم چند وقته وسط خوشحالی یهو یه ترسودلشوره ای میاد تو دلم و کلا نابودم میکنه نمیدونم چمه

نگرانم

بابام آزمایش داده مشکوک بوده

سی تی داده تا ببینیم جواب چیه

به شدت نگرانم و حالم خوب نیس

انشالله خیره

اِه آبانی هستی منم آبانی

نیستم مردادی هستم😂😂

حرفی ندارم😁😁                                                           چرا دارم😄😄                                                            من دلتنگم دلتنگ کسی که نمیتونم بهش برسم🥹               حتی نمیتونم ببینمش از نزدیک ☹️☹️                               یه بازیگر خارجی رو میگم😂😂😂😂😂😂😂😂                شرمنده تا اینجا هم اومدی☹️😂                                      حالا بیا یه چایی بخور😁                                                نه چایی ندارم ولی از اینا میخوای🍺😂😂
نگرانم بابام آزمایش داده مشکوک بوده سی تی داده تا ببینیم جواب چیه به شدت نگرانم و حالم خوب نیس

محرم چند روز دیگه هست نذر کن ک اگه خوب بود م ان شاالله خوب هست کل محرم و صفر زیارت عاشورا بخونی

نگران نباش خدا بزرگه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
محرم چند روز دیگه هست نذر کن ک اگه خوب بود م ان شاالله خوب هست کل محرم و صفر زیارت عاشورا بخونی نگر ...

از دیروز چله عاشورا رو شروع کردم

نذر کردم یه وعده نذری تو محرم بدم

من جونم واسه بابام میره طاقت ندارم

ابمون تو ی جوب نمیرع

😂😂