2777
2789
عنوان

عضو خصوصی نوزاد

263 بازدید | 15 پست

دوستان خواهش میکنم کسی اطلاع داره بهم بگه

پسرم رو چهل روزگی ختنه کردیم از هفت هشت ماهگی که می‌تونست ناراحتی و ناخوشی را تو چهره نشون بده متوجه شدم زمان تمیز کردن عضو خصوصیش خودش را جمع می‌کنه تا الان که یک سال و نیمش هست خیلی اذیت میشه یعنی کلا دست بخوره به عضو خصوصیش خودش را سریع به پهلو می‌کنه و درد داره.تو حموم هم بخوام بشورمش اذیت میشه.  دو دفعه هم به دکتر گفتم دست زدن دیدن درد داره گفت آزمایش عفونت ادرار بده که آزمایش دادیم و خداروشکر مشکلی نبود و دکتر هم دارویی نداد. اونم نمیدونست از چیه.  الان فکر میکنم بخاطر ختنه هست نمی‌دونم. لطفا اگر تجربه مشابهی دارید بهم بگید کسی اطرافتون بچه اش این مشکل را داشته . من نگرانم برای آینده اش دردسر ساز بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم همینه. عادیه

جدی میگید؟ باور کنید همه فکر و ذکرم شده اینکه این مسیله طبیعیه یا نه. چون تو دور و بری هام هم برای بچه ای نشنیدم. همش میگم بزرگ بشه نمونه روش چون الان یک سال هست ناراحتیش را نشون میده قبلش هم کوچیک بود میگم شاید اون موقع هم درد داشت و نمی‌تونست نشون بده

یعنی روزهای اول بعد از ختنه این واکنشهارو نداشت؟

نه آخه چهل روزگی ختنه شده اون زمان ها اگر درد هم داشت تو چهره اش بلد نبود نشون بده از شش هفت ماهگی خودش را جمع می‌کنه و دوست نداره تمیزش کنم 

عادیه فکر کنم پسر منم وقتی میشستمش یا دستم اتفاقی میخورد سریع واکنش نشون میداد 

عزیزم واکنش درد داشت که چهره اش ناراحت بشه خودش را جمع کنه و بخواد بلند بشه که دست به عضو خصوصیش نزنید؟

عزیزم واکنش درد داشت که چهره اش ناراحت بشه خودش را جمع کنه و بخواد بلند بشه که دست به عضو خصوصیش نزن ...

چهره اش و یادم نمیاد الان پسرم ۵ سالشه ولی خودشو جمع میکرد و میخواست زود بلند بشه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نه آخه چهل روزگی ختنه شده اون زمان ها اگر درد هم داشت تو چهره اش بلد نبود نشون بده از شش هفت ماهگی خ ...

نه درد رو از همون بدو تولد میتونن نشون بدن. پس اگر به فاصله ی هفت ماه این اتفاق افتاده از ختنه نیست.‌

سلام😊