2777
2789
عنوان

اونایی که به تازگی مادر شدین

204 بازدید | 18 پست

میشه بیاین از تجربیات ماه های اولتون بگید

خیلی استرس دارم که چیزی بلد نباشم یا افسردگی بعد زایمان بگیرم نتونم با بچه هام ارتباط برقرار کنم(دوقلو باردارم)

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس عالی ریلکس باش اروم باش هرچی ریلکس تر بچه اروم تری خواهی داشت برای من که عالی بود افسردگی چیه کشکه چی والا

الانم راحت کنارش خوابیدم از اول هم فقط شیر اغوزی دادم بعد دیگه شیرخشک راحت .

هم خودم خیلی ارومم هم خدا, رو شکر دخترم خلاصه دوتایی ریلکسیم😂😂😂

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

سخته چندماه اول مخصوصاً ۴۰ روز اول لطفاً اول از همه حتی دوقلو هات به خودت برس هم از تغذیه هم جسمی هم روحی اگر روزای سرد زایمان داری خودتو گرم نگهدار وکلا خوراک سالم بخور و و سعی کن تنها نمونی و حتما یکی دو جلسه مشاوره برو که احتمال افسردگی کمتر بشه حتما غذاهای گرم بخور زیاد دمنوش آرامبخش و شادی آور هم زیاد استفاده کن... حموم میری حتما خودتو کامل خشک کن تا استخوان هات سرما نخورن بچه ادا زیاد داره پس استرس نگیر با آرامش باش تا بتونی نیازهاشو برطرف کنی عموما نوزاد ها ساکت و بی آزار هستن ولی کولیک و دل درد ممکنه هوار هوار شون رو در بیاره پس آماده شب بیداری هم باش و سعی کن وقتی خوابن استراحت کنی

به دنبال وارستگی 
حس عالی ریلکس باش اروم باش هرچی ریلکس تر بچه اروم تری خواهی داشت برای من که عالی بود افسردگی چیه کشک ...

جدی؟چقد خوب…

اونجور سخت هم نیست پس

خدا کنههه!!!!!

سخته چندماه اول مخصوصاً ۴۰ روز اول لطفاً اول از همه حتی دوقلو هات به خودت برس هم از تغذیه هم جسمی هم ...

چقدر عالی بود صحبتات👌

مرسییی از راهنماییت❤️❤️❤️❤️

همه منو میترسونن که نمیتونی سخته بچه داری و فلان

باور کن پرم از استرس و ترس که نکنه نتونم نکنه افسرده شم😢

عزیزم خدا حتما یه چیزی توت دیده که بهت دوقلو داده انشالله از پسشون به راحتی بر میای ،موقع زایمان واس ...

خیلی استرس دارم اخه🥺انشاالله به زودی مامان میشی عزیزم❤️

چقدر عالی بود صحبتات👌 مرسییی از راهنماییت❤️❤️❤️❤️ همه منو میترسونن که نمیتونی سخته بچه داری و فلا ...

دوقلو زحمت زیادی داره ولی این همه آدم تونستن توام میتونی

یع مادر اینقدر قابلیت داره که یکساله اول تولد نوزاد نصف آدم معمولی میخوابه...بمن هم میگفتن سر بچه اولم دیدم نه اونقدر هم سخت نبود به توان و تاب آوری خودت هم بستگی داره من سومی رو دارم خب خیالم راحته شما بار اوله یکم سخته چندماه روتین زندگیت بهم میخوره اما درست میشه همین که به خودت برسی  و فراموش نکنی خودتو جلوی افسردگی رو می‌گیره شده یه شونه بزنی لباس راحتی نو تنت کنی غذای سالم بخوری و مکمل و قران و نماز و پادکست انگیزشی گوش بدی جلوی افسردگی رو میگیره 

به دنبال وارستگی 
خیلی استرس دارم اخه🥺انشاالله به زودی مامان میشی عزیزم❤️

عزیزدلم به شیرینش فک کن به این فک کن چندسال دیگه دوتا مرد بزرگ میشن و عین کوه پشتتن،نمیزارن آب تو دلت تکون بخوره کلی هواتو دارن ،دوقلو داشتن سخته اما هرمی که داره زندگیشون قشنگ کرده امیدوارم با به دنیا امدنشون،رنگ شادی و خوشی داعم به زندگیت بپاشند❤️❤️❤️