2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضی کشنده ک مس دفع نمیکنه برونت بخون 

عزیزم من خوندم نوشته بود اگر زود تشخیص داده بشه قابل درمانه

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
عزیزم من خوندم نوشته بود اگر زود تشخیص داده بشه قابل درمانه

تروخدا دعاکنید براش الان دخترم ده سالشه تازه فهمیدیم 

براپسرمم دوسالشه ازمایش داذیم خدا کنه دیگه اون نداشته باشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
تروخدا دعاکنید براش الان دخترم ده سالشه تازه فهمیدیم  براپسرمم دوسالشه ازمایش داذیم خدا کنه دی ...

عزیزم توکلت به خدا باشه ان شالاه که هرچه زودتر دختر گلت خوب میشه و پسر کوچولوت هم سالمه سالمه.

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.

میشه لطفاً علایم دخترت رو بگی

عزیزم توکلت به خدا باشه ان شالاه که هرچه زودتر دختر گلت خوب میشه و پسر کوچولوت هم سالمه سالمه.

خداکنه انقدناراحتم ک نگو کاش معجزه بشه 

خداکنه انقدناراحتم ک نگو کاش معجزه بشه 

ان شالاه که میشه فقط توکل کن

تروخدا دعاکنید براش الان دخترم ده سالشه تازه فهمیدیم  براپسرمم دوسالشه ازمایش داذیم خدا کنه دی ...

برا دخترت حمد خوندم انشاءلله معجزه ای بشه جوری بره انگار که اصلا نبود...اگه اذیت نمیشی بگو علائم دخترخانم چیا بود که مراجعه کردین به پزشک

میشه لطفاً علایم دخترت رو بگی

هبچ علایمی نداشت فقط طرف راست شکمش یکم دردکردبردیم دکتر وسونوازمایش ایناک نشون داد

بعداین هم نمونه برداری ازکبد که ببینن پیوند کبدنیازهست یانه

ک چقدرکبداسیب دیده

برا دخترت حمد خوندم انشاءلله معجزه ای بشه جوری بره انگار که اصلا نبود...اگه اذیت نمیشی بگو علائم دخت ...

ایشالاعزیزم نوشتم پایین بخون خیلی ممنونم ازت

هبچ علایمی نداشت فقط طرف راست شکمش یکم دردکردبردیم دکتر وسونوازمایش ایناک نشون داد بعداین هم نمونه ...

عجب،ان شالاه که به حق خانم فاطمه زهرا و مولامون امام علی ع هرچه زودتر دختر عزیزت شفا بگیره