یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من خوندم نوشته بود اگر زود تشخیص داده بشه قابل درمانه
اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
تروخدا دعاکنید براش الان دخترم ده سالشه تازه فهمیدیم براپسرمم دوسالشه ازمایش داذیم خدا کنه دی ...
عزیزم توکلت به خدا باشه ان شالاه که هرچه زودتر دختر گلت خوب میشه و پسر کوچولوت هم سالمه سالمه.
اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
هبچ علایمی نداشت فقط طرف راست شکمش یکم دردکردبردیم دکتر وسونوازمایش ایناک نشون داد بعداین هم نمونه ...
عجب،ان شالاه که به حق خانم فاطمه زهرا و مولامون امام علی ع هرچه زودتر دختر عزیزت شفا بگیره