2777
2789

به اون عمه ام گفته اونوقت ما رو دعوت نکرده.

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت پسر خاله مامانش و اقوام خیلی دور دعوت کرده عمه ام حتی زنگم نزده 😖😠 ازشون متنفرممممم🤢🤢🤢🤮

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

انقدر ناراحت این موضوع نباش😄

توام یه جور ک به گوشش برسه بگو خدا خیرشم بده دعوت نکرد تو این گرونی و شرایط کی پا میشه بره عروسی فامیل دور

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

ارزششو نداره برا عروسی خودتو ناراحت کنی در عوض شما بیرون برین تفریح کنین اونا با این کارشون شأن و منزلت خودشونو نشون دادن

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁
انقدر ناراحت این موضوع نباش😄 توام یه جور ک به گوشش برسه بگو خدا خیرشم بده دعوت نکرد تو این گرونی و ...

میخوام بگم بعد عروسی به گوشش برسه بگم فلانیا دختر داداشش هستن نه ما دیگه مرد برام