2777
2789
عنوان

خوراکی های مقوی بگید

304 بازدید | 36 پست

سلام من تو نونوایی کار میکنم کارت میکشم نون میدم به مشتری 

الان که تابستونه خیلییییی هوا گرمه و بشدت اب بدن ادم خشک میشه و چون راه زیاد میرم بشدت پاهام سست‌ن و انگار بی حس پاهام ... حس میکنم خیلییی انرژیم کم شده 

به نظرتون چه چیزایی بخورم که مقوی باشه و بهم انرژی بده 

میخوام فردا برم مغزیجات بخرم واسه خودم بخورم مثلا پسته خام میخوام بخرم یکم آجیل شیرین بخرم دیگه به نظرتون چی بهم انرژی بیشتر میده ؟؟ هر چند آزمایش نرفتم ممکنه ویتامینام کم باشه باید آزمایش برم حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین مخصوص خانما شیرموز مغزیجاتم اره خوبه بگیر شیرعسلم خوبه

بعد عملم وابسته شدم به مولتی ویتامین

دو شبه نخوردم واسه آزمایش فردا دارم 

ینی بدنم به شدت کمبود داره همش دلم میخواد یه چیزی بخورم که الآنم چهارتا انجیر خوردم😑🤦🏻‍♀️

میگم میدونید از ساعت چن به بعد نباید آب بخورم؟

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

معجون خوبه برای ضعف شیرموز و گردو و عسل و پسته 

برای تشنگی هم شربت خاکشیر آبلیمو و شربت گل محمدی و تخم شربتی اینا حوبه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/