2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه سوال

90 بازدید | 13 پست

کسی که سرش شکسته باشه بخیه خورده باشه بعد پیشونیش رو بسته باشن با باند نه میتونه اب بخوره نه خاک چطوری وضو بگیره برای نماز؟

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک چرا نه ؟ خاک تیمم که اونقدر زیاد نیست عین گرده است آسیب نمی‌زنه اگر پاک باشه

نه بحث اسیب نیست اخه کلا سرش باند پیچی شده خاک نمیتونه برسه به پیشونیش

خوب اون قسمت رو ول کن اگر البته آب ضرر داشته باشه براش.. پایین های پیشونی رو آب یا خاک بزن

بله نبابید اب بخوره

یعنی مشکل نداره دست نکشه رو پیشونیش؟

وضوی جبیره ای میگیره با آب اون قسمتهایی که باندپیچیه دست مرطوبش رو آروم روشون میکشه(آب نمیزنه) بقیه جاها رو مثل دستا میشوره و مسح هم که دست مرطوبه و ضرر نداره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

باید همین طوری دست بکشه رو باند .. بهش میگن جبیره ای...چ واسه وضو چ تیمم

زنگ بزنید ۰۹۶۴۰ 

شماره حرم حضرت معصومه(س) هستش که سوالات شرعی رو پاسخ میدن.بهتون میگن باید تیمم جبیره ای کنن یا وضو جبیره ای

باید همین طوری دست بکشه رو باند .. بهش میگن جبیره ای...چ واسه وضو چ تیمم زنگ بزنید ۰۹۶۴۰  شما ...

ممنونم ولی الان که وقت نیست گفتم قضا نشه صورتش که نبابد اب بخوره پس همون تیمم می‌شه ممنونم

عه مشکل نداره؟ بهد مهر چطور اشکال نداره روباند سجده کنه؟

نه گلم اشکال نداره. مطمئنم. چون خودمم چنین شرایطی پیش اومد واسم و پرسیدم بهم گفتن همین طوری دست بکش روش.. ب من گفتن وضو جبیره ای بگیر همین طوری دست بکش رو باند

واسه سجده نمیدونم ...ولی واسه نماز صبح همین طور مهر رو بذارید رو پیشونی و بعدش زنگ بزنید ب همین شماره ک گفتم بپرسید ..بهتون میگن چ کنید

ممنونم

عزیزم فقط من شنیدم تیمم وقتی جایزه ک اب نباشه. نمیدونم درسته یا نه

میتونید ب هر کدوم از اعضای وضو ک میشه آب بزنید ب اون اعضایی ک نباید اب برسه؛ آب نزنید..

بازم هر طور ک تودتون میدونید

تو سایت مراجع تقلید هم میتونید سرچ کنید