2777
2789

وااااای اینقدر عصبی شدم همونجا بلند بلند داد میزدم که من هیچی قبول نمیشم من میرم بدون کنکور

یعنی بچه ها این هییییچ کاری برای کنکورم نکرد تا تونست مانع برام درست کرد تا من کنکوری شدم آقا هوس پسر کرد بچه دار شد ، حقوق ۱۵ میلیونیش قطع شد و یجورایی انگار اخراج شد ، من نه نتونستم برم پانسیون نه پول مشاور و آزمون و کلاس داشتم حالا اینارو بهونه در نظر بگیریم خودم تنبلی کردم شدید به هر حال امسال هیچی نخوندم 

می‌دونم هیچی قبول نمیشم عکس کارنامه نهاییمم تاپیک قبل گذاشتم ، دارم دعا دعا میکنم یه رشته بدون کنکور قبول بشم با این معدلم بعد آقا به خواهرش میگه دخترم میخواد پزشکی بخونه و بعد بره خارج

خیلی خیلی ناراحتم منو بیشتر انگشت نما کرد با این جمله ای که گفت باعث خندشون میشم 😭😭

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط شما رو داشتم. الانم حس پوچی.  بدرد نخوری دارم.

حالم خیلی بده به خدا 😭 چی میشد راستشو می‌گفت حتما باید منو سوژه خندشون میکرد 

تاپیک های قبلیتو خوندم 

اینکه بچه کوچیک تو خونه باشه رو حالا صرف نظر میکنیم . شما چرا ازش نگهداری میکردی ؟ به مامان بابات بگو با این کارشون جلوی موفقیت تو رو گرفتن! 

بچه ای که شبا نخوابه صبح ها از برادرش مراقبت کنه همین نمره ها هم زیاده براش 

🍦🌸

حساس نباش یه چیزی گفت بنده خدا خواست پز بده مثلا

بعدشم الان اصن با پزشکی و اینا نمیشه خارج رفت و مهاجرت کرد

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

حالم خیلی بده به خدا 😭 چی میشد راستشو می‌گفت حتما باید منو سوژه خندشون میکرد 

خاندازه منم منو انگشت نما کردن.

اینقدر میگفتن فلانی میخواد بره خارج درس بخونه.

حالا نه پولی داشتن بدن برای خارح رفتن و نه موقع کنکور مثل بچه های دیگه ساپورت شدم.

امروز رفته بودم جایی برای استخدامی تو مسیر عینکزدم ی دل سیر واسه خودم گریه کردم

وای وای بابای منم به عمه هام زنگ زده بود که آتوسا ما حقوق تهران حتما قبول میشه فرهنگیان کع دیگ ...

ای خدا من خودم اصلا پیششون عزت نفس ندارم نمیتونم دو جمله حرف بزنم بعد که مسخرمم کنن دیگه هیچی