یه خانومه همسایه داریمکه فتنه ی دو عالمه میشینه توی کوچه هرکی رد میشه میگه فلانی فلان کارست کسی ته خونه بشینه میگه حتما دیوونه شده قایمش میکنن یه پسره داره که قالپاق ماشین میدزده یه پسرم داره کفتر بازی میکنه خلاصه این کفتراش و یاکریما دست به دست هم میدن میرینن توی خونه و زندگیمون هرروز درحال بشور و بساب کفتراش بااال میگیرن میپرن توی اتاقا و اشپزخونه و ... جز چند تیکه ظرف شیشه ای سالم واسمون نذاشتن اگرم اعتراض کنیم دعوا میکنن شراط رفتن ازون محلم نداریم خونه ی خوبیه یه دفعه هم یه کفتراسکلشون پریده بود توی اتاقم خودشو میکوبید توی شیشه فرار کنه اومدم بگیرمش پروازش بدم دمش کامل از دستم دزاومد میگه عمدا کردین کفترامو شما کشتین باید جریمشو بدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش درب طوری برای درها وپنجره ها بسازید ک نتونن بیان کبوترهاش.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم