2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام برم سر کار

1062 بازدید | 41 پست

من ۲۷سالمه لیسانس حسابداری دارم ۳ساله کار حسابداری انجام میدم خالص دریافتی حقوقم ده تومن هست توی شهرستان کوچیک .

یه دختر یک سالو نیم دارم از وقتی دخترم به دنیا اومد با سختی رفتم سر کار ولی دیگ خسته شدم نمیکشم....

چیکار کنم ....

همسرم درامدش خوبه خونه و ماشین داریم

اگه سختته نرو تا دخترت ۳«۴ ساله بشه بذاری مهد دوباره بری

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همیشه؟

یه مدت فاصله بگیر تا بچه ات بزرگ شه یا پرستار بگیر

اگه هم همسرت همراهه میتونی بچه رو یه تایمی به اون بسپاری

مگه وظیفه بزرگ کردن بچه فقط با شماس . اونم باباشه یه روزم اون نگه داره

کم اوردم واقعا خستم از یک طرف دلتنگی برای دخترم از یک طرف رف و امد همش دنبال دخترم رفتن 

خو چ کاریه وقتی نیاز مالی هم نذاری

برو انصراف بده قشنگ وقتتو بذار برا دخترت و خودت خواستی به جاش ی روز درمیون برو باشگاه روحیه تم بهتر میشه 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

خیلی خوبه که مهارت درامدزا بلدی

مادری مسئولیت مهمیه

مدتی مادر تمام وقت باش تا دوباره وقتی بزرگتر شد بری سر کار

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب اگه درامد همسرت اوکیه و خسیس نیس نرو  تربیت بچه ات هم مهمه اون نیاز به مادر سرحال داره تا ی ...

درامدش خوبه خونه و ماشین خوبم داریم حتی یه دونه خونه نه چند تا خسیسم نیس اما دلم میخاد کار کنم خونه نشستن نمیدونم چجوریه میترسم پشیمون شم

واسه همیشه؟ یه مدت فاصله بگیر تا بچه ات بزرگ شه یا پرستار بگیر اگه هم همسرت همراهه میتونی بچ ...

مساله اصلا این نیس همسرم خیلی همراهه ...دخترمو پیش مامانم میذارم این رفت و امد خستم کرده از جهتیم دخترم دوس نداره تنهاش بذارم 

کم اوردم واقعا خستم از یک طرف دلتنگی برای دخترم از یک طرف رف و امد همش دنبال دخترم رفتن 

درک میکنم.. منم بعد از اینکه 12 سال شاغل بودم بعد از بچه ی دوم دیگه نرفتم و هیچ وقت هم دلم نخواست که مجدد برم سرکار.. اگر از اینکه تو خونه باشی اذیت نمیشی اصلا دیگه نرو... از بهترین سالهای عمرت که جوونیه لذت ببر