2777
2789
عنوان

رفتیم برای یه دختر نشون بردیم ببینید چیا گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینقدر دوران که داداشم نامزدی بود چیزای عطیقع شنیدم 

اصلا اهمیت ندادم  تازه ی دونه داداشم بود تنها عزیز و عضو خانوادم بود که دارمش  من به این باور بودم که قرار نیست که ن پیش من باشن نه توی زندگی من 

پس چه بهتر که کاری نداشته باشم 

به داداشم گفتم هرگز به خاطر من با زنت بد نشو

ولی نزار بی احترامی پیش بیاد حرفی گفتی هم شد بین خودتون باشه خودتون حلش کنید حرف اگر جلو من زده بشه خودم زبون دارم جواب میدم پس حرفی که پشت سر منه بزار همون پشت سر بمونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اول که نباید اول کاری هی خودت تو چشم نشون میدادی بس کل و داد و خنده کردی طرف ترسیده    ناراحت نباش من دو بار با زن داداشم دعوام شد اوایل ولی الان عشقش منم به خدا هر کاری کنه من باید نظر بدم هرجا بره من باید باشم تو مجالس میچسب به من در کل گربه رو دم حجله کشتم  

خیلی غصه دارم مگه چه کار کردم که میگه میترسم 🤕

دیدیش بگو عزیزم از چیع من میترسی 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!