2777
2789
عنوان

رفتیم برای یه دختر نشون بردیم ببینید چیا گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 57 پست
داداش من برعکسه میدونیم زنش از مون خوشش نمیاد تعریف الکی میکنه که زنم عاشق شماست😐😐

نه به داداش شما نه به داداش ایشون😂لزونی نداره ک چیزی بگه کلا.ولی تعریف کنه بهتر از بدگوییه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که اشتباه کردی اول کار صمیمی شدی همیشه سعی کن یه حریم بینتون باشه تا آخر عمر اینو هرگز فراموش نکن دوما تازه اول راهی به این حرفا و رفتارا از طرف عروس عادت میکنی. من یکی که نه از زن داداش خیری دیدم نه از خواهر شوهر کاری به کارش نداشته باش و از الان دیگه زیاد مثل قبل عاشق داداشت نباش چون ظاهرا قراره زیاد دلخوری پیش بیاد   

وقتی داداشم اینو گفت هیچی نگفتم فقط بغض کردم و اومدیم خونمون  داداشم سادس هر چی بشه میره میگه ...

چند سالسه بچس حتما یه چیزی گفته اشتباه از برادرت بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وقتی داداشم اینو گفت هیچی نگفتم فقط بغض کردم و اومدیم خونمون  داداشم سادس هر چی بشه میره میگه ...

غصه نخور یچیزی گفته شاید شوخی کرده نیت بدی نداشته تازه اگه واقعا ترسیده باشه هم به نظرم بد نیستا اینجوری ازت حساب میبره البته میتونی با مهربونی به موقع و باندازه اون ترسو به دوستی تبدیل کنی 

انقد ذوق داشتم قرار بود صیغه محرمیت بخونن تا زمان عقد بعد براشون قند بردم و قرآن 

روی سرشون قند سابیدم قرآنم باز کردم روی سوره ی نسا که میگن خوبع زمان عقد بخونی دادم دست عروس گفتم بخون خوشبخت میشید بست گذاشت کنار بعدم گفت قند تو موهام نریزی عزیزم تازه حموم بودم 🤕 منم نشستم در صورتی که کاریش نداشتم اصلا ندیده بودم تا حالا 

بعدم شاباش دادم حتی رقصیدم کل کشیدم که اومدیم اینو گفته🤕واقعا کم شانسم

نه شوهرم میگه خیلی میخندی همش دندونای خرگوشیت تو چشمه🤕 باور نمیکنید که به سازگاری و بگو بخندی و شاد ...

تاپیکتا خوندم داغ دلم تازه شد 

زنداداشم نذاشت برادرم بیاد خونمون تازه زایمان کرده بودم حتی بچمم ندیده تلفنم جواب نمیده 

بخدا قسم حتی کوچکترین حرفی چه پیششون چه پشت سرشون نگفتم 

فقط خیلی دلم شکست ازشون 😔😔💔 خواهرم ندارم داداشم همه کسم بود 

انقد ذوق داشتم قرار بود صیغه محرمیت بخونن تا زمان عقد بعد براشون قند بردم و قرآن  روی سرشون قن ...

دستت نمک نداره اسی خاک بر سر زن داداشت کنن دیگه محلش نده نبینم صداش بزنی زن داداش هاااا از سری بعد بهش بگو فلانی ( اسمش) خانم

چه زود یک سال شد....😔💔   
دستت نمک نداره اسی خاک بر سر زن داداشت کنن دیگه محلش نده نبینم صداش بزنی زن داداش هاااا از سری بعد ب ...

اتفاقا من زنداداش صدام بزنن بدم میاد اسمم بیشتر خوشم میاد 

چون یه شخصیت وابسته به مرد دوس ندارم مثلا زنه فلانی

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏