2777
2789

که ماه های اخر تو تابستون نیفته که پدرتوووون درمیاد

یعنی من دلم میخواد فقط این یک ماه اخر تموووم شه

گرمااا خییلی زیاد اذیتم میکنههه

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

😐😂من بچم با خودم شاید یکی دو روز فاصله داشته باشه زمستون ب  دنیا میاد بهمن دقیقا وسط کولاکو سرما 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا همین شرایطو داشتم تازه برقمونم دقیقا ظهر حدود سه ساعت قطع میشد من کل لباسامو در میاوردم دراز میکشیدم رو سرامیکا کل سه ساعتو تکون نمیخوردم که انرژی تولید نکنم بدتر گرمم بشه😂

😐😂من بچم با خودم شاید یکی دو روز فاصله داشته باشه زمستون ب  دنیا میاد بهمن دقیقا وسط کولاکو س ...

وای خوشبحاالت خیلی خوووبه

😂 منی ک وسط تابستون دنیااومدم چی مامانم هلاک شده ولی عوضش خودم گرمایی نیستم

من خودمم تابستون به دنیا اومدم😅

ولی قدیم ترا تابستوناش انقد گرررم نبود فکر کنم

مامانامون اذیت نشدن خیلی

من دقیقا همین شرایطو داشتم تازه برقمونم دقیقا ظهر حدود سه ساعت قطع میشد من کل لباسامو در میاوردم درا ...

چه راه حل خووبی👌😂دمت گرم