2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد جالب نیست اگر دوست داری برو  ولی کار سطحی هست همش تو قیافه  غیبت این و اون کردن ...

ممنون از نظرت 

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

اگر علاقه داری بشو خب:) 

درآمد خوبی داره اما باید اینم در نظر بگیری که تند تند باید وسیله بخری یا اگر تو سالن مشغول به کار بشی باید درصدی کار کنی یا میز اجاره کنی 

و هر ناخن کاری مشتری های خودش رو داره اینطوری نیست که چون ناخن کار زیاده برای بقیه کار نیست 

اگر کارت خوب باشه مشتریت هم دائمی میشه 

اگر علاقه داری بشو خب:)  درآمد خوبی داره اما باید اینم در نظر بگیری که تند تند باید وسیله بخری ...

وای جدی میگی؟

اخه هیچ سالن خوبی به یه ناخن کار تازه کار ،سالن نمیده😢

دوست من اموزش کامل دید مربیش عالی بود الان ده برابر پول کلاس و وسایلشو حتما هنر یاد بگیر البته مهم اینه پیش کی اموزش ببینی که فقط یبار هزینه کنی و کامل باشه پیج مربیشو برات میزارم قیمتش خوبه از خودشون بپرس 

nailartist_sanaz1 09351090977

سلام عزیزم شما دیگه داروی اعصاب استفاده نمیکنید؟ وسواستون خوب شد؟ دیگه برنگشت؟ میشه بگید چه داروهایی ...

سلام نه دیکه اوکیه م 

خودتم باید حواست باشه که به افکار وسواسیت پروبال ندی 

یادم نیست دقیقا اسم قرصارو 

ولی خب دکترم هر چند وقت یکبار برام تغیرش میداد و دوزش بالا پایین میبرد 

سلام میشه درخواست دوستی مو قبول کنین یه سوال داشتم ازتون تو یه تاپیک گفتین که حقوق خوندین

درخواستی نبود چک کردم