2777
2789

۱۰۰میلیون تومن با سود ۲۰/۵درصد ماهی چقدر میده؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۱۰۰ تومن گذاشتیم ماهی ۱۷۵۰ دادن بهمون بانک سپه 

تابستون زمستون فرق داره درسته؟

سود ۲۰ونیم براهمه بانکاس فرق نداره میخام بدونم دقیق چقدر دادن تابستون زمستون براتون

تابستون زمستون فرق داره درسته؟ سود ۲۰ونیم براهمه بانکاس فرق نداره میخام بدونم دقیق چقدر دادن تابستو ...

نه فرقی نداره واسه ما هم زمستون هم تابستون یکی بود. سود بانک سپه واسه ما ۱۸ درصد حساب کرده

سود بانک ایران زمین بهتر از سپه، ولی اعتبار سپه بیشتره 

نه بانک ملی و میخام بدونم ولی خب همه بانکا مث همن

نه فرقی نداره واسه ما هم زمستون هم تابستون یکی بود. سود بانک سپه واسه ما ۱۸ درصد حساب کرده

آخه یکساله ۲۰ونیم درصده الان

اشتباه محضه ما تورم ۵۰درصد به بالا داریم لحظه به لحظه از ارزش پولتون میاد پایین

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃