2777
2789
عنوان

چسبندگي بعد از ختنه

590 بازدید | 40 پست

دوستان من پسرم ٥ماهشه 

دوماه پس ختنه كرديم به روش سنتي 

يك ماه پيش بردم ويزيت بعد ختنه گف چسبندگي داره كمي بازش كرد با دست 

هرروز بعد تعويض پوشك براش با وازلين چرب نيمردم و كامل ميدادم به عقب 

اما چون يكم تپله كاملا ميره داخل آلت 

الانم باز چسبندگي گرفته 

بايد چيكاركنم 😫 

باز يني بايد ببرم پوستشو جدا كنه (خيلي اذيت شد) 

بنظرتون با افزايش سن خوب نميشه؟٠

♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای ندارم ولی نظرت در مورد روش سنتی چیه؟ پسرم رو باید ختنه کنیم، ظاهراً تعریف روش حلقه رو بیشت ...

دکتر پسر منم گفت سنتی بهتره

اورولوژی هم بردم گفت سنتی بهتره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دقیقا چسبندگی چطوره؟پسرمن خیلی ببخشید وقتی میشینه کلا التش میره تو یه زره نوکش دیده میشه این واس چیه ...

پسر منم اینجور بود

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

پسرم تا سه سالگی یکم از پوستش به خط دور کلاهک چسبیده بود الان جداشده و مشکلی نداره 

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تجربه ای ندارم ولی نظرت در مورد روش سنتی چیه؟ پسرم رو باید ختنه کنیم، ظاهراً تعریف روش حلقه رو بیشت ...

سنتی درد داره طول میکشه خوب شه ولی بهتراحلقس من پسرم وبردم کلینیک خصوصی پیش بهترین دکتر ب روش حلقه چی شد؟حلقه سر دوساعت افتاد با حون ریزی وحشتناک ودرد زیاد بردمش دکتر بچه رنگش زرد زرد شده بود سرتا پاش تا پشت گوشش بیچاره مجبورشدن بخیه کنن ک ۴۰دیقه طول کشید چون نمی تونستن جلوی خون ریزیو بگیرن یادم میافته دلم کباب میشه فقط دوماهش بود  انقد گریه کرد ک حد نداشت اشک چشاش بند نمیومد وقتی اوردنش ازاتاق بیرون یه مرده متحرک بود دور ازجونش نا نداشت بمیرم براش خیلی اذیت شد خدا ازاون دکتره نگذره

بخاظر چی اینجوریه میره تو همش..ولی وقتی ایستادس یا چهاردست وپا کاملا عادیه مشکلی نداره نشستنی اینجور ...

خوب وصله به مقعد دیگه وقتی بشینه به داخل کشیده میشه عادیه

خوبه پس خداروشکر

غصه نخور بزرگتر که بشه دیگه به اون شدت نمیره داخل الان پسرم نرمال کاملا