2777
2789

بعد املاکی ها پیام میدن که همکاری دارین ؟ به نظرتون بگم بله ؟ که مشتری بیارن ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری خونه خریدین؟مبارک باشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فعلا بگو نه ولی اگه عجله داشتین ،بله

عجله که داریم ولی چرا میگین نه ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
بنظرم اینکارو نکنید تو دیوار هم خیلیا رو دیدم که مینویسن املاکی پیام نزنه

اره منم دیدم ولی همیشه فکر میکردم شاید خود آگهی دهنده املاکی باشه 🤔

چجوری خونه خریدین؟مبارک باشه

خدا از دهنت بشنوه که بخریم 

نه جانم مال یکی از آشناهاست داده بشینیم چند سال الان میخوام بریم جای دیگه اجازه داده رهن بدیم پولشو بگیریم بریم جایه دیگه 

اره منم دیدم ولی همیشه فکر میکردم شاید خود آگهی دهنده املاکی باشه 🤔

من وقتی گزینه ی فقط آگهی های شخصی رو انتخاب میکنم این پیام رو می بینم

نمیدونم چرا از املاکیا فراری هستن

شاید قیمت رو بالاتر می برن تا یه سودی هم خودشون ببرن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

الان فصل جابه جایی هست تا شهریور براحتی میتونین اجاره بدین 

پس به نظرت به املاکی ندیم ؟ 

من وقتی گزینه ی فقط آگهی های شخصی رو انتخاب میکنم این پیام رو می بینم نمیدونم چرا از املاکیا فراری ...

اهان اره اینم هست 

مرسی که گفتی عزیزم 

اگه عجله داری بده  ولی خب تو دیوار و شیپور ملت نگاه میکنن  آگهی کنی مشتری میاد

🙏🏻 ایشالله 

مرسی گلم