2777
2789
عنوان

لباس قرض گرفتن

194 بازدید | 16 پست

یه دوست دارم هرجامیخادبره زنگ میزنه لباستوقرض بده کفشتوقرض بده منم بارهاگفتم بدم میادهم ازکسی لباس بگیرم هم لباس بدم بازم ازرونمیره وزنگ میزنه قرض کنه حتی اکسسوری قرض میگیره یه بارگوشواره بهش دادم خرابش کرداوردبه نظرتون چجوری برخوردکنم باهاش دیگه نگه 

زندگی سلام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم بگو لباسامو نمیدم منم چندین بار لباسامو دادم با لک و بوی عرق بهم برگردوندن ی بار مانتو سفیدمو ب یکی دادم وقتی پس داد گفت شستم اتو زدم اوردمش بازش کردم دیدم با اتو سوزونده اونم رو قسمت سینه مانتوم نو بود

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
یبار نه بگی فکرکنم دیگ نگیره

چندباربهش گفتم خوشم نمیاددوبتره میخادبره عروسی یامهمونی زنگ میزنه کفشتوبده منم همش یابایددروغ بگم که مثلا خراب شده یابهانه بیارم

زندگی سلام   
یکی دو بار چیزی که میخوادو بگو لازم دارم  شاید دیگ نگه

خیلی پرروعه چندباربهش گفتم بازم زنگ میزنه کفشتوبده فلان مانتوتوبده کلا خودش ودخترش اخلاقشون اینجوریه باخواهرخودشم همینه

زندگی سلام   
مستقیم بگو لباسامو نمیدم منم چندین بار لباسامو دادم با لک و بوی عرق بهم برگردوندن ی بار مانتو سفیدمو ...

مستقیمم بهش گفتم خوشم نمیادنه به کسی لباس بدم نه ازکسی لباس بگیرم بازمیخادجایی بره میگه کفشتوبده نخام برم برادوساعت ۸۰۰تومن بدم بخرم یامثلا مانتوتوبده نخام بیخودی بخرم برادوساعت هزینه کنم 

زندگی سلام   
باهاش قطع رابطه کن خلاص 

ازبس تنهام این کارونکردم وگرنه دوست خوبیم نیست احتیاج داری غیب میشه فقط موقع خوشی میادصدباراومدم این کاروکنم بازحوصلم سررفته باهاش رفتم بیرون

زندگی سلام   
ازبس تنهام این کارونکردم وگرنه دوست خوبیم نیست احتیاج داری غیب میشه فقط موقع خوشی میادصدباراومدم این ...

منم دوست ندارم .ولی با هر مفت خوری دوست نمیشم .دوتا از دوستام ازم دورن یا فقط تلفنیه

منم دوست ندارم .ولی با هر مفت خوری دوست نمیشم .دوتا از دوستام ازم دورن یا فقط تلفنیه

به خداتولدش شدیه کیک خیلی کوچیک خریدمن براش لباس خریدم وست لباس زیرحداقل ۴۰۰تومن شدبعدش برای تولدمن یه شال ۴۰هزارتومنی خرید

زندگی سلام