2777
2789
عنوان

خانم ه تحمل تامپون خیلی سخته؟؟؟؟

5338 بازدید | 31 پست

چند روز دیگه جراحی دارم اصلا از اتاق عمل و اینا نمیترسم فقط از بعدش که تامپون تو دماغه میترسم

هرچی نزدیک تر میشه استرسم بیشتر میشه با خودم میگم این چه کاری بود من کردم

توروخدا بگید چطور بود خیلی سخته از دهن نفس کشیدن خفه نمیشه آدم؟؟؟

هر جور شده سه روز تحمل کن😒

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه شو داشتی؟؟

نه ولی زیاد دیدم و شنیدم

خدایی اگر نمیخوای من بجات برم عمل کنم😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من که نداشتم ابن عمل رو 

ولی خواهرم اوکی بود

و فقط به خوشگلی بعدش فکر میکرد

پیشاپیش مبارک باشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

انگار سرماخوردی بینیت کیپه و باید با دهان نفس بکشی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
یکسریا میگن نمیتونی بحوابی و همش با حس خفگی از خاب میپری

نه بابا منکه تا سه روز بعد عمل بینی بخاطر داروهای بیهوشی همش خوابم میومد و میخوابیدم . از خواب هم نمیپریدم . احساس خفگی هم نداشتم

خوبه که از بخیه نمیترسی از تامپون میترسی😜

میگن کشیدن بخیه اصلا حس نمیشه

چون تا مدتی اون قسمت کلا بی حسه