2777
2789
اسی قشنگم هرچقدر ب قدرت خداایمان داری خداهم همونقدر برات جبران میکنه بکن از بنده هاش و بخودش توکل کن

خیلی ایمان داشتم خیلییییی 

شوهرم خیلی ایمان داره اما چرا هیچ اتفاقی نمیوفته 

از بلاتکلیفی خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ایمان داشتم خیلییییی  شوهرم خیلی ایمان داره اما چرا هیچ اتفاقی نمیوفته  از بلاتکلیف ...

چون ناامیدی ک تودلته مانع اتفاقای قشنگ زندگیت میشه حرفت با دلت یکی نیست

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
چون ناامیدی ک تودلته مانع اتفاقای قشنگ زندگیت میشه حرفت با دلت یکی نیست

نمیدونم😞

هرکی دیگ بود ناامید میشد 

چ روزایی رو میگذرونم از صبح تاشب تنهایی

دیوونه شدم کلا

راه درست چیه منکه کار بدی نمیکنم😞

ممظورم این نیست عزیزم منظورم این ک بفهمی خدا بااین سختی ک بهت داده قراره چیو بهت یاد بده قراره چ درسی از مشگلت بگیری منظورم راهیه ک تورو ب ارامش میرسونه

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
ممظورم این نیست عزیزم منظورم این ک بفهمی خدا بااین سختی ک بهت داده قراره چیو بهت یاد بده قراره چ درس ...

خیلی وقتا خودمو گول زدم ک شاید قسمت نیست و....

اما الان ب حدی رسیدیم ک هیچی رو باور نمیکنم

چون خیلی اعتقاد داشتم خودم خودمو قانع میکردم اما الان نمیتونم 

این همه خودمو قانع کردم و اعتقاد داشتم خدا دستمو نگرفت

من خیلی صبر کردم خدا حتی ی حرکت کوچیک هم واسم نزد همیشه اعتقاد داشتم هرچندروزی زنگ میزدم حرم با اما ...

فقط صبر داشته باش خواهر من سال اول زندگی خیلی دستشون خالی بود اما بعد یک سال اینقدر نماز اول وقت خوند ونذر کرد هم شوهرش رف سر کار دولتی هم خودش چندروز دیگه میخواد بره سر کار خوب

فقط صبر داشته باش خواهر من سال اول زندگی خیلی دستشون خالی بود اما بعد یک سال اینقدر نماز اول وقت خون ...

عزیزم نمیدونی چ بدی هایی ک ندیدم تو این ده ماه اما نمیتونم حتی عنوان کنم نمیدونی چقدر سختی کشیدم همش صبر صبر مگه ی دختر ۲۰ ساله چقدر صبر داره😭