اگه تازه برای خونت کابینت هایگلاس بزنی و کلیدو تحویل مستاجر بدی که بیاد تمیز کنه بعد متوجه بشی کابینت و گاز رومیزی که نو بودن شیلنگ شسته و کابینت خراب شده، چکار میکنی؟
عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونش حلاله مگه کابینت رو با شلنگ میشورن مگه داخل اصلا خونه رو با شلنگ میشورن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
خراب شده؟ از کجا فهیدید با شلنگ آب شسته؟ بگو آدم عاقل تلویزیون و کمدتو مگه با شلنگ میشوری که کابینت رو آب بستی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نميدونم خوب بايد درستش كنه . يا از پول رهن كم بشه، ولي در مل صاحب خونه ها هم نبايد زياد سخت بگيرند ، خوب خونه اي كه اجاره ميشه و ادم توش ميشينه هم ديوارهاش تيره تر ميشن و كابينت هم طبيعتا نو نخواهد ماند. اگر دل اينا رو نداره اجاره نده.
بله خراب شده میگه ما همیشه میشوریم . فکر کن کابینت نو
بگو شما عقل نداری که میشوری خسارتشو باید بدن