2777
2789
عنوان

خالبرداری به روش سوزاندن

300 بازدید | 18 پست

دوستان من چندتاخال کوچیک پوستی داشتم ۴روز پیش رفتم دکتر فک کنم خال هامو سوزوند.خیلی پشیمونم قبلا اصلا معلوم نبودن ممنون میشم اگه ضدافتاب خوب و ترمیمم کننده خوب وهرچی که میتونه بهم کمک کنه تاجاش برع معرفی کنید .🥺

چند وقت طول می‌کشه ولی جاش میره من کلی خال برداشتم چند ماه زمان برد ولی الان اصلا انگار هیچ وقت خالی وحود نداشته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چ خوب منم خال دارم شاید بیشتر از ده تا تو صورتم😪

مال منم زیاد بود خالای ریز اولش که میسوزونه آدم فکر می‌کنه این همه سوراخ و زخم دیگه جاش نمیره ولی کم کم همش خوب شدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سلام وقتتون بخیر بنده هم چهاررپزپیش خال هاموبالیزربرداشتم بهم گفتن که موپیروسین وزینک بزن اما برای اینکه بخوای جاش نمونه من دیروز ترمیم کننده بیوتی درماگرفتم بهتر شده اززینکم استفاده میکردم جاش داره ازبین میره