2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مبل خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یادمه یه بار دیگه هم بچه هات یه چیزی خواسته بودن پدرشوهرت دست رد زده بود  خوب یادشون ب ...

همیشه همینه بخدا پدر بزرگای دیگه طلا میخرن دوچرخه میخرن دیگه خوراکی چیه که نمیگیره ولی بچه من ۶سالشه نمیفهمه که دیگه بهش نگه اما اینبار کارت دست دخترم بود فقط گفت شلوغه باهامون بیا دیگه اینم متوجه کارت نشده گفته ندارم بهمون خیلی بر خورد 

ببین اسی جون  به نظرم اگر همسرتون رفت هم سخت نگیر .حالا اون اشتباه کرده شما نباید تلافی کنی . حتما بچه های شما این رفتارها رو میبینن و یاد میگیرن ازتون .اگر خوبی کنید خوبی می‌بینید.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

اسی مگه غرفه ها رایگان نبووووودن؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم ساندویچ یک مثال بود ....شما خودتم اگه همچین پدرشوهری داشتی قطعا همچین برخوردی داشتی 

من بدترش رو داشتم و دارم. مادرشوهرم هیچ‌وقت برای پسرم یه آدامس هم نخرید. اگر بچه رو می‌برد پارک، با دهن خشک می‌برد و برمی‌گردوند. درحالی‌که مادر خودم می‌بردش توی سوپر که هرچی دوست داره انتخاب کنه. بعد از بیست سال هنوز یادشه. با یه خرید کوچولو نه بدبخت می‌شدن، نه پولدار. 

ولی توقعات خانواده همسرم از ما تمومی نداره. من که کلا ولشون کردم، اما شوهرم از پول و جونش براشون مایه می‌ذاره. تا جایی که پرشون به من نگیره، مانع همسرم نمی‌شم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
ببین اسی جون  به نظرم اگر همسرتون رفت هم سخت نگیر .حالا اون اشتباه کرده شما نباید تلافی کنی . ح ...

باشه گلم قبل عیدم خونه تکانی و اسباب کشی هم رفت کمکش هیچی نگفتم اما به منم گفت بیا کمک من نرفتم واسه خودم بزور کار میکنم