2777
2789
عنوان

مکمل گلین آپ برای کودکان ۶ سال

100 بازدید | 10 پست

سلام مامانیا

دخترم امسال میره پیش دبستانی وزنش نزدیک ۱۷ کلا بدغذاس همه چی درست نمیخوره

کسی این مکمل رو خریده؟ راضی بودین یا نه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بله
1
100%
خیر
0
0%

من سانستول و آهن میدم دختر منم هم سن دختر شماس وزنش همینقده من ک خیلی چیزا امتحان کردم تاثیری نداشته با این شربت ها یکم بهتر میشه بین خیلی چیزا ک امتحان کردم از سانستول راضی بودم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

وا ماشالا وزنش که خوبه دیگه چی میخوای دختر منم میره پیش دبستانی ۱۴ کیلوعه من میگم خوبه اگه ۱۷ بود که نگران اصافه وزنش میشدم چاقی چی داره که اینقدر دنبالشید؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ماشالا وزنش که خوبه دیگه چی میخوای دختر منم میره پیش دبستانی ۱۴ کیلوعه من میگم خوبه اگه ۱۷ بود که ...

نه قدش بلنده اما لاغره نمیخوام تپلی باشه سلامتیش برام مهمه نه ۱۷ نشده ۱۶/۴۰۰ 

نه قدش بلنده اما لاغره نمیخوام تپلی باشه سلامتیش برام مهمه نه ۱۷ نشده ۱۶/۴۰۰ 

عکس دخترت پروفایلته؟ ماشالا نازه صورتشم خوبه لاغر نیست اره برا وزن دهی گین اپ خوبه بعد غذا بخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عکس دخترت پروفایلته؟ ماشالا نازه صورتشم خوبه لاغر نیست اره برا وزن دهی گین اپ خوبه بعد غذا بخوره

فدات عزیزم بله ولی این عکس برای زمانیه که کوچک تر بوده بهتر بود بعدش خیلی کم غذا شد پدرمو درمیاره تا یه چیزی بخوره خودمم باید بهش بدم نمیشینه خودش بخوره که

شیر اینا نمیخوره اگر پشت سر غذا مکملو بدم بالا میاره

فدات عزیزم بله ولی این عکس برای زمانیه که کوچک تر بوده بهتر بود بعدش خیلی کم غذا شد پدرمو درمیاره تا ...

نیم ساعت بعد غذا بهش بده