داشتم شیر میدادم دندون نیشم یهو خورد شد و افتاد وای یادم میافته دوسدارم از گریه عر بزنم الان درد جراحیو باید بکشم درد جراحی بکنار جای خالیش الا شدیددددددد توچشمههههه کاشتم ۱۵ملیون ب باالاس😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولشه تو چشه بعدش کسی توجه نمیکنه عادت میشه با همین چهره ببیننت
😕
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸