2777
2789
عنوان

خاک ب سرم شد بیاین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چکار میتونی بکنی!

منم امروز نوبت دارم دوتا دندون های شماره ۳ بالام خراب شده دوتاش رو گفته هشت تومن درست میکنه. یکیش که قبلا عصب کشی هم شده بود و الان کلا سیاه شده

با بدبختی پول جور کن بده دندونپزشکی بعد خوب کار نکرده باشه  و خراب بشه 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اولشه تو چشه بعدش کسی توجه نمی‌کنه عادت میشه با همین چهره ببیننت

😕

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
مکمل و ویتامین تو بارداری و شیردهی نمیخوردی ؟  خدا نکنه عزیزم  غصه نخور شاید چاره داشته ...

میخوردم کامل  هرماهم میخریدم نمیدونم بین این همه دندون چرااون جلویی حاضرم همه عقبیا بیافته الاجلوییا دیگ خنده هم ممنوع میشه😭

فک کنم پوسیده بود ازداخل ک معلوم نبود

تهرانی گلم؟

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸