2777
2789

سلام 

من حاجت و آرزو زیاد دارم 

از کسی خوشم میاد که تمام معیار هایی که برای همسر آیندم می‌خوام رو در اون دیدم اون منو نمی‌شناسه وار من دوره من دورادور میشناسم اگر بخوام باعقل خودم به این قضیه نگاه کنم هیچ وقت بهش نمی‌رسم ولی به قدرت خدا توکل کردم 

من دوست دارم یه شغل مورد نظرم برسم ولی آنقدر سد راهم زیاده که نگو اصلا مستأصل شدم حتی نمی‌دونم چی می‌خوام 

و یه ناراحتی های دیگه ای دارم که دوست دارم حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بهش بگو 

نمیشه اون ازمن دوره اگه سالها پیش بود شاید می‌تونستم واسطه ای بفرستم ولی الان نمیشه اون توی کارش موفق شده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ومحبوبیت زیادی پیدا کرده  فکر می‌کنه به خاطر این چیزها دلم میخوادش 

شأن خانوادگی و و غرورم نمیزاره 

نمیشه اون ازمن دوره اگه سالها پیش بود شاید می‌تونستم واسطه ای بفرستم ولی الان نمیشه اون توی کارش موف ...

وقتی بهت می گم بهش بگو بگو چشم و شک نکن اون هم عاشقته اما یه اتفاقی افتاده که فکر می کنه دوسش نداری

من مرد هستم 
وقتی بهت می گم بهش بگو بگو چشم و شک نکن اون هم عاشقته اما یه اتفاقی افتاده که فکر می کنه دوسش نداری

اون اصلا من رو نمی‌شناسه حتی یه بار هم همو ندیدیم کاش پیامم رو خوب میخوندین و اینو میگفتی 

وقتی یه نفر رو نمیشناسی چه طور عاشقش میشی و یا حتی در موردش فکر می‌کنی 

من دورادور میشناسمش