2777
2789
عنوان

ای وی اف تعیین جنسیت

5433 بازدید | 21 پست

خواهر بزرگترم ۲تا پسر داره یکی ۱۲یکی ۷خیلی دوست داره این دفعه دختر دار بشه ۳۶سالشه همش غصه میخوره دختر ندارم کسی تازگیا ای وی اف انجام داده ؟هزینه تعین جنسیت و ای وی اف الان چقدره؟و کجا انجام دادین؟ 

رژیم بگیره بهتر نیست؟

درصد موفقیتشون هرچی باشه رژیم عوارضش کمتره

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رژیم بگیره بهتر نیست؟ درصد موفقیتشون هرچی باشه رژیم عوارضش کمتره

سره دومی رژیم گرفته جواب نداد بازم پسر شد الان سنشم داره میره بالاچه عوارضی داره؟خطرناکه انجام دادنش؟

سره دومی رژیم گرفته جواب نداد بازم پسر شد الان سنشم داره میره بالاچه عوارضی داره؟خطرناکه انجام دادنش ...

واسه دا اشت که نه ولی زن داداشت یه عالمه آمپول هورمونی باید بزنه. بره تخمک کشی کنه با اسپرم لقاح بشه. بعد جنین هایی که تشکیل میشه از سلول هاشون بردارن و تعیین جنسیت کنن. بعد جنسیت مد نظر را انتقال بدن.

خیلی دنگ و فنگ داره.

تازه باید ذخیره تخمدان خوبی هم داشته باشه تا جنین زیاد تشکیل بشه.

ای یو آی هم میتونه انجام بده ولی درصد موفقیتش ۷۰ درصده

مطمئنید؟خود ivf هم انگار میگن ۳۰ درصده موفقیتش

البته از لحاظ مثبت شدن جنسیت که قطعیه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

سره دومی رژیم گرفته جواب نداد بازم پسر شد الان سنشم داره میره بالاچه عوارضی داره؟خطرناکه انجام دادنش ...

منم دنبالشم یه مدته

بله بالاخره کلی هورمون و داروهای شیمیایی و ... وارد بدن میشه

من کا خیلی ترسیدم ولی خدا کمک کنه احتمال زیاد میرم دنبالش

مطمئنید؟خود ivf هم انگار میگن ۳۰ درصده موفقیتش البته از لحاظ مثبت شدن جنسیت که قطعیه

درصد را از لحاظ جنسیت گفتم. ای وی اف ۱۰۰ درصد و ای یو آی ۷۰ درصد 

ولی

موفقیت ای یو آی که ۱۵ درصده بگیره یا نه

موفقیت ای وی اف۳۵ درصد

منم دنبالشم یه مدته بله بالاخره کلی هورمون و داروهای شیمیایی و ... وارد بدن میشه من کا خیلی ترسیدم ...

انشاالله عزیزم اره خواهر منم چون سنشم یه خورده بالاست میگفت از هفته آینده میخواد بره آزمایش بده به امیدخداانشاالله نتیجه بده هم برای شما هم خواهرمن  

درصد را از لحاظ جنسیت گفتم. ای وی اف ۱۰۰ درصد و ای یو آی ۷۰ درصد  ولی موفقیت ای یو آی که ۱۵ ...

من مشکل بارداری ندارم و هردو بارداریم بااقدام اول مثبت شده 

بنظر میرسه اطلاعات خوبی در این زمینه دارید؟بنظرتون برم سراغش باتوجه به اینکه احساس میکنم انتقالم سریهای اول مثبت میشه یا بیخیالش بشم؟

ولی چقد سلیقه ها متفاوته.‌داداش من دو تا دختر داشت دلش پسر میخواست.  به سختی یکی گیرش اومد.

منم پسر میخوام ولی اگه دختر نداشتم دختر میخواستم

همیشه اونی که نداریو میخوای بالاخره هردو جنس داشته باشی بهتره