چرا برای یسری ادما این موضوع عجیبه؟ خب ازدواج یه قرارداد دو طرفه است. هر دو طرف وظیفه دارن به هم خدمت کنن. این تاپیک پربازدید ها بنظرم خیلی جالبه. خیلی ها خدمت کردن رو نوعی تحقیر میدونن در صورتیکه این یه وظیفه عرفی و شرعیه و اصلا چیز بدی نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاملا درست افرادی ک محبت و کامل بودن رو خدمت و حقارت میدونن زمینه فکری درستی ندارن زندگی رو فقط افکار اشتباه خراب میکنه اگه ن هیچ زنو مردی بخاطر ی بحث کوچیک جدا نمیشن بانو
خدمت کردن با خدمتکار بودن فرق داره و خیلی ها اینو اشتباه میگیرن
برای همین ادم خوشش نمیاد
در خدمت هویت ادم زیر سوال نمیره
خیلی ها چیزایی گفتن که هوییت فردی ادم رو زیر سوال میبره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم