2777
2789

یه دوره افسردگی خیلی شدید رو پشت سر گذاشتم

الان اصلا نمیتونم تنها برم بیرون

به هر کس میگم خندش میگیره

کارایی که خیلیا تنهایی انجام میدن رو من نمیتونم انجام بدم

تا سر کوچه بخوام تنها برم تپش قلب میگیرم و حالم بد میشه

چیکار باید بکنم؟

خانوادمم اصلاااا با مشاور و تراپیست موافق نیستن

تازه معتقدن من حالم خیلی هم خوبه

ولی من روحم بیماره

خودم که میفهمم😭

تجربه مشابه داشتین؟

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از نظر مالی اوکی‌ای تراپیستی پیدا کن که جلسات آنلاین هم برگزار کنه عزیزم.

اوکی نیستم متاسفانه

قبل از این سر کار میرفتم

ولی از وقتی اینجوری شدم سرکار هم نمیتونم برم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
چرا موافق نیستن اخه دلیلشون چیه ؟سرکار میری؟

تفکرشون قدیمیه

اصلا به تراپیست اعتقاد ندارن،میگن ادم خودش باید حالشو خوب کنه

قبل از این حالم سرکار میرفتم

ولی الان تقریبا ۶ ماهه که هیچی

تفکرشون قدیمیه اصلا به تراپیست اعتقاد ندارن،میگن ادم خودش باید حالشو خوب کنه قبل از این حالم سرکار ...

عزیزم پدر ومادر منم همینن نصف ایران هم همینه بلن شو اول کار پیدا کن برو بعد خودت برو دکتر میدونم محدودیت خیلی بده ولی ادمایی مثل منو تو فقط خودمونو داریم با خدا

عزیزم پدر ومادر منم همینن نصف ایران هم همینه بلن شو اول کار پیدا کن برو بعد خودت برو دکتر میدونم محد ...

خب مشکل من این نیست که اجازه نمیدن برم بیرون

مشکلم اینه خودم از لحاظ روحی کشش تنها بیرون رفتن رو ندارم

تنها که بیرون میرم دچار اضطراب میشم