2777
2789
عنوان

بهبود وسواس 🌱

858 بازدید | 4 پست

سلام دوست جونیا، میدونم خیلیا تو نی نی سایت هستن که گرفتار وسواسن، منم یکی از اونام، یه سالی میشه درمان رو شروع کردم و به نتایج خوبی رسیدم، گفتم این تاپیک رو ایجاد کنم و از روند درمانم بگم شاید به درد دوستای خوبم بخوره، هر سوالیم داشتین ازم بپرسین 😘

🌸اول، از همه باید قبول کنید شما بیمار هستید و رفتارتون به هیچ وجه عادی نیست، اگه فکر کنین کاری که انجام میدین درسته و بقیه اشتباه میکنن هیچ وقت خوب نمیشین و خودتون و اطرافیانتون همیشه در عذاب خواهند بود. 

🌸دوم، همزمان تحت نظر روانشناس و روانپزشک باشید، روانپزشک با درمان دارویی کمک میکنه اضطرابتون کم شه، ریشه وسواس در اضطرابه، اون که کم شد روانشناس بلحاظ فکری کمکتون میکنه سختگیری هاتون رو کم کنید و طرز فکرتون رو به دنیا عوض کنید، شاید توصیه کنه به نوروتراپیست مراجعه کنید که منم چند جلسه رفتم، نوروتراپیست درمان tdcs براتون انجام میده، میرید نقشه مغزی میگیرید ( اصلا ترس نداره کار خاصی نیست مثل نوار قبل ی چیزایی رو مغز میذارن ) تو اون نقشه نشون میده کجای مغز شما بیشتر درگیره و کجا کم کاره، تو tdcs میان این بخش هارو به تعادل میرسونن.

🌸سوم، باید بدونید درمان وسواس خیلی سخته و یه شبه نمیشه از دستش خلاص شد، چیزی که مهمه اینه که به خوب شدن امید داشته باشید. تمرینات روانشناس رو انجام بدید و با یه شکست نا امید نشید، حین درمان اگه زمانی ب افکار وسواسیتون عمل کردین خودتون رو سرزنش نکنین بگین انشالله دفعه بعد، و هر موقع به وسواستون غلبه کردید خدارو از ته قلب شکر کنید.

ادامه اش 👇🏻

🌸چهارم، یک نفر رو الگوی خودتون قرار بدید، کسی که وسواس نداشته باشه، مادر، پدر، همسر و... ببینید در برابر نجاست، پاکی، بهداشت و هرچیزی که شما روش حساسید چطور عمل میکنن؟ سعی کنید همون کار رو انجام بدید میدونم سخته منم مثل شما بودم ولی لازمه، یکم موقع انجامش دچار اضطراب میشید که نکنه خوب تمیز نشد؟ نکنه آلوده اس هنوز؟ نکنه نجس مونده باشه؟ اما باید با این حس روبه رو شید تا حساسیتتون کم شه، جمله " به دلم نچسبید " رو باید بندازید دور.

🌸پنجم، اگه موقعیتی پیش اومد که چیزی نجس شد، چیزی کثیف شد، اول از همه آرامش خودتون رو حفظ کنید چون اتفاق خیلی بزرگی نیفتاده! به قول مامانم، هرچیزی چاره داره به جز مرگ! تو این موقعیت اگه براتون ممکنه از کسی برای رفع نجاست یا آلودگی کمک بگیرید که خودتون کمتر دچار مشکل بشید، اگه وسواس نجاست دارید همیشه از آب کر استفاده کنید که ذهنتون درگیر نمونه، ولی اگه مجبور شدید از آب قلیل استفاده کنید اونم با چند بار تمرین میبنید که کاری نداره و ترستون الکی بوده.

🌸ششم، مشغول باشید! بیکار نمونید تا فکرتون درگیر مسائل وسواسی نشه، کتاب بخونید، ورزش کنید، برید بیرون آدمارو نگاه کنید، مهمونی برید، فیلم نگاه کنید، بذارید تا چند روز ذهنتون خوراک داشته باشه و به چیزای دیگه فکر کنه.

🌸هفتم، به کار افراد وسواسی دیگه توجه نکنید و باهاشون راجع به نحوه آبکشی، نحوه تمیز کردن و... حرف نزنید تا چیزهای جدید به وسواستون اضافه نشه، من خودم وسواس نجاست دارم، ی بار با مادرشوهرم حرف میزدم میگف پتوهاتو نده خشکشویی تمیز نمیشورن و فلان منم گفتم نبابا تمیزه، تا اینکه ی روز رو تختیم نجس شد و برای اینکه اذیت نشم برا آبکشیش دادم خشکشویی، نگم براتون تا چند روز ذهنم درگیر حرف مادرشوهرم بود! بخاطر همین میگم حرف نزنین راجع ب اینجور مسائل.

🌸هشتم، به خدا و ائمه توکل کنید و ازشون یاری بخواید قطعا دستتون رو میگیرن.

🌸نهم، اگه سوالی براتون درباره نجاست، تمیزی و... پیش اومد فقط از ی نفر و فقط یک بار بپرسید و به جواب قانع باشید و دوباره کار خودتون رو نکنید.

🌸دهم، سعی کنید عواملی رو که باعث اضطرابتون میشه حذف کنید اینو حتما روانشناستون باهاتون کار میکنه.

🌸یازدهم، تو دنیا خیلی چیزای دیگه برای توجه کردن هست، ما وسواسیا دنیامون شده وسواسمون و تا نوک دماغمون بیشتر نمیبینم، مگه چن بار زندگی میکنیم ک الان انقدر خودمون رو گرفتار کردیم؟ میدونین چقدر اسراف میکنیم؟ چقدر گناه میکنیم؟ چقدر روح و جسممون رو عذاب میدیم؟ ی جایی باید تمومش کنیم دیگه نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.