خانما سر دوقلوهام خیلی زجر کشیدم. امنیوسنتز هم دادم سالم سالم بودن. انومالی هم دادم سالم بودن. ولی متاسفانه دکترم الهی خیر نبینه دهانه رحمم رو چک نکرده بود.. یهو لکه بینی گرفتم و سه روز پیش تو بیمارستان زایمان زودرس کردم و هر دوشونو از دس دادم.. خیلی غصه خوردم ولی تصمیم گرفتم بجای گریه خودمو تقویت کنم و دوباره اقدام کنم. چون سنم ۳۸ هست میخوام شهریور زیر نظر دکتر شروع کنم. میگن بعد یکی دو پریود بدن اماده هس برا بارداری. نمیدونم کسی شرایط منو داشته یا نه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکتر برا چی دهانه رحم رو چک کنه مگه قبلش علایم خاصی داشتی؟
سونوگرافی باید دهانه رحم رو چک کنه😐 حتی اگه دکتر تو نسخه ننویسه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فدات شم❤️❤️❤️ اره سخت بود ماشین از پشت زد به ماشین ما و تکوک شدیدی خوردم و بعد هم دیگ هیچ تکونی از جنین دریافت نکردم و متاسفانه درد زیادی هم کشیدم کاش خدا به هر کسی میده ازش نگیره
منم بچه هام دوقلو بودن تو ۱۲ هفتگی سقط شدن. اما یه چیز بگم از اینکه کی اقدام مجدد کنی. این و دکترت باید تشخیص بده. بسته به شرایط ضخامت رحمت و آمادگیش. من خودم ۲۶ فروردین سقط کردم البته تا ۲ ماه مدام خونریزی داشتم. بعد اون رفتم دکتر سونو کرد و گفت همه چی مرتبه و برم اقدامکنم. حتی ازش پرسیدم که حداقل ۳ تا مریودی لازمه ببینم؟ گفت برای همه شرایط یکی نیست. اونو برای بازسازی مجدد رحم توصیه میکنن وقتی کسی شرایط رحمش محیا باشه نیازی به بازه ۳ ماهه نیست.