2777
2789
عنوان

هفته ۱۲ بارداری و خونریزی خیلی خفیف؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست
ان تی و سونو دادم دوشنبه هفته پیش امروز جوابشو آوردم سونوم سالم بود همه چی خوب بود نمیدونم چرا یهو ا ...

کار سنگین یا چیز گرم یا پیاده روی نداشتی؟

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

انگار تاپیک منه❤️البته مال قبل برو تاپیک های قبلمو ببین😬

نه عزیزم سقط نمیشه نترس اما یه متخصص خوب برو تجربه ی من 

۱۱هفته که بودم یهو انگار یچیزی ترکید داخل شکمم ویهو خیس شدم دیدم کلا خون منو برده ورفته کلا لباسم خیس شده بود 

منم خیلییی ترسیدم ساعت۱رفتم اورژانس گفتن صبح باید سونو بدی معلوم نیست احتمال زیاد جنینت زنده نیست 

صبح روز بعد زود رفتم سونو دیدم قلبش تالاپ تولوپ میکنه الهی فداش بشم 

زود رفتم متخصص گفت کاری از دستم برنمیاد فقط شیاف بزار هر۱۲ساعت میزاشتم 

ازهفته ی۱۱تا ۱۶خونریزی فوق العاده شدید همراه با لخته داشتم 

هفته ی ۱۶کم کم قطع شد اما من امیدی نداشتم زنده بمونه از ترسم نمیرفتم سونو 

تا رفتم سونو گفت یه پسر ناز وکوچولو تو دلته❤️الان کوچولوم۱سالشه از دیوار راست میره بالا😃

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قسم بزرگترین درد دنیا ویار بارداریه ،،ازروزی ک باردارذشدم بلایی نبوده ک سرم نیاد ،

تو ان تی جنسیتت مشخص شد؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
ان تی و سونو دادم دوشنبه هفته پیش امروز جوابشو آوردم سونوم سالم بود همه چی خوب بود نمیدونم چرا یهو ا ...

منم روزی ک لکه‌دیدم دوروز قبلش سنو داده بودم ،ازبس ناراحت بودم باز رفتم دادم ک خیالم راحت شه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
تو ان تی جنسیتت مشخص شد؟

اره گفت اسکلت بندیش به دختر میاد

انگار تاپیک منه❤️البته مال قبل برو تاپیک های قبلمو ببین😬 نه عزیزم سقط نمیشه نترس اما یه متخصص خوب ...

عزیزممم خدا برات حفظش کنه الهی .خداروشکرررر که به خیر گذشت .برا منم دعا کن الهی به خیر بگدره.

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
منم روزی ک لکه‌دیدم دوروز قبلش سنو داده بودم ،ازبس ناراحت بودم باز رفتم دادم ک خیالم راحت شه

ان اشالله که این دوران به سلامتی بگذره و تموم شه .الهی بارداری بیخطری رو بگدرونی برا منم دعا کن❤️

ان اشالله که این دوران به سلامتی بگذره و تموم شه .الهی بارداری بیخطری رو بگدرونی برا منم دعا کن❤️

ممنون گلم ،چشم ایشالا که چیزی نباشه❤️💚

کار سنگین یا چیز گرم یا پیاده روی نداشتی؟

دیروز خونه رو تمیز کردم و.... یکمی کار کردم خونمم طبقه ۴ بدون اسانسوره بیرون رفتم .

عزیزممم خدا برات حفظش کنه الهی .خداروشکرررر که به خیر گذشت .برا منم دعا کن الهی به خیر بگدره.

انشاءالله به خیر بگذره عزیزم 

راستی بچت پسره؟فقط سر پسر مادر خونریزی میکنه چون طبع پسر خیلی گرمه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
دیروز خونه رو تمیز کردم و.... یکمی کار کردم خونمم طبقه ۴ بدون اسانسوره بیرون رفتم .

پس فشار اومده بهت،استراحت کن رفتی خونه 

انشاءالله به خیر بگذره عزیزم  راستی بچت پسره؟فقط سر پسر مادر خونریزی میکنه چون طبع پسر خیلی گر ...

جنسیتو نپرسیدم.عزیزم نمیدونم 

برای بعضی ویارشون خوب نیست. خدا سلامتی بده به خودتون و بچه

ممنون عزیزم