2777
2789
عنوان

برنج شمالی کیلو چنده؟ شمالیا

150 بازدید | 13 پست

تو خود شمال منظورمه. اخه انگار میرسه اینجا قیمتش زیاد میشه قاطی ام میکنن واسش 

کدوم شهر شمال برنجاش بهتره

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یزد بهترین برنج ایران رو تولید میکنه

ببخشید تو شهر کویری یزد چطور برنج کشت میشه که آب فراوان میخواد؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر پوست من دنیایی در جریان است❤ . برای سلامتی و سالم بغلم اومدن فندوقم لطفا دعا کنید🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 برای اینکه این دفعه نا امید نشم یه صلوات مهمونم میکنی 😍😍😍
ما پارسال۹۸گرفتیم عالیه

اگه بمونه خراب نمیشه؟ مصلن 3 4 ماه

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
اگه بمونه خراب نمیشه؟ مصلن 3 4 ماه

بینش سیر و نمک بزن خراب نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر پوست من دنیایی در جریان است❤ . برای سلامتی و سالم بغلم اومدن فندوقم لطفا دعا کنید🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 برای اینکه این دفعه نا امید نشم یه صلوات مهمونم میکنی 😍😍😍
ببخشید تو شهر کویری یزد چطور برنج کشت میشه که آب فراوان میخواد؟

فکر کنم همه جواباش اینجوری الکی و سرکاریه. تاپیک قبلی نوشته برنج شمال کیلویی 5 هزار تومنه. اینجام که میگه یزد بهترین برنجو تولید میکنه. !

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
فکر کنم همه جواباش اینجوری الکی و سرکاریه. تاپیک قبلی نوشته برنج شمال کیلویی 5 هزار تومنه. اینجام که ...

حالش خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40