2777
2789
عنوان

صدای نکره ی وانتی ها

115 بازدید | 12 پست

دم خونه ی شما هم همش وانتی میاد🤕😫

یا میوه فروشن یا سبزی فروشن یا سمسارن دیوونمون کردن چرا اینا نمیفهمن میشه به جایی شکایت کرد

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

وای نگو خواب نداریم از دستشون

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن

میخوای طرفو از کار بی کار کنی😂

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 

من تحمل میکنم .. اونا هم باید کار کنن و....... 

ولی واسه ما سر ظهر نمیان 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

اتفاقا میشه شاکی شد اول برو‌محترمانه بخواه که بجای صداشون یه اهنگ‌ بی صدای ملایم پخش کنن با صدای کم 

دیگه هر وقت این اهنگ‌ پخش بشه مردم میفهمن مثلا نون خشکیه

اگه قبول نکرد پلاکشو بردار زنگ بزن پلیس به عنوان مزاحمت 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

ملت دنبال یه لقمه نون هستن امروز کلی کفش و اسباب بازی جمع گردم بدم به ضایعاتی بابام آوردش جلو در که راحت ببره  بعد به بابام گفت دیروز تو یکی از کوچه ها سر ظهری غش کرد افتادم حالم بد شد 

انقدر دلم براش سوخت دلم میخواست گریه کنم براش

زهد ریایی،جهل مقدس...

همه جا هست ‌اونام دارن کاسبی میکنن اهمیت ندید.

اطراف ما یبار اومد گفت اهالی محترم .... توجه کنید.همه گوش کنید

من فکر کردم چیزی شده میخوان اب یا برق.  و قطع کنن دارن اطلاع رسانی میکنن

هی میگفت اهالی محترم فلان منطقه توجه کنید

بعد از چند دقیقه گفت ضااایعات خریداریم🤣🤣🤣

یه وانتی هم داریم میاد میگه پیازه همیشه نیازه😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️