2777
2789
عنوان

Pcod چیه

5227 بازدید | 13 پست

سلام من سونو دادم نوشته pcod 

خیلیا میگن تنبلی تخمدانه 

اما تنبلی تخمدانpscos هست 

یه فرق ریز باهم دارن 

تو گوگل زدم تو سایت خارجی

میگه pcod به علت بهم ریختگی هورمون هاست و مثلpcos شدید نیست

کسی اطلاعات داره؟🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Pcos سندرم تخمدان پلی کیستیک این تنبلی تخمدانه  که تقریبا شبیه همن

PCOD و PCOS اصطلاحاتی هستند که معمولاً به جای هم استفاده می شوند. اما این شرایط با یکدیگر متفاوت است، اگرچه هر دو باعث اختلالات هورمونی در زنان می شوند. PCOD مخفف اختلال تخمدان پلی کیستیک است، در حالی که PCOS مخفف سندرم تخمدان پلی کیستیک است. PCOD و PCOS اختلالات هورمونی در زنان به دلیل تشکیل کیست در تخمدان ها هستند. PCOD ناشی از عدم تعادل هورمونی است، در حالی که PCOS یک اختلال متابولیک است.

بسیاری از زنان از هر دو، PCOD (بیماری تخمدان پلی کیستیک) و PCOS (سندرم تخمدان پلی کیستیک) به جای یکدیگر استفاده می کنند، زمانی که هر دو شرایط بسیار متفاوتی دارند. در حالی که هر دو بیماری مربوط به تخمدان ها هستند و هر دو باعث اختلالات هورمونی می شوند، تفاوت های زیادی وجود دارد.

PCOS یک بیماری جدی است. PCOD یک بیماری محسوب نمی شود زیرا با رژیم غذایی صحیح و برنامه ورزشی، وضعیت بهبود می یابد. PCOS یک اختلال متابولیک است. PCOD شایع تر است. تقریبا یک سوم زنان در سراسر جهان از PCOD رنج می برند. PCOS تعداد بیماران کمتری دارد. PCOS عوارض جدی دارد. زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک در معرض خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، مشکلات قلبی عروقی، چاقی و حتی سرطان آندومتر هستند. PCOS در اوایل زندگی قابل مشاهده است. دخترانی که از سندرم تخمدان پلی کیستیک رنج می برند، علائم این بیماری را از سال های نوجوانی نشان می دهند. آکنه، رشد بیش از حد مو و افزایش وزن از سنین پایین به دلیل اختلالات متابولیک آشکار می شود.

افراد مبتلا به PCOD مشکلات باروری قابل توجهی ندارند. با کمی کمک پزشکی، آنها با موفقیت باردار می شوند. از سوی دیگر، زنانی که از PCOS رنج می برند، با ناباروری دست و پنجه نرم می کنند. آنها حتی میزان سقط جنین بیشتری دارند. افراد مبتلا به PCOD هنوز هم می توانند به طور منظم تخمک گذاری کنند. زنان مبتلا به PCOD ممکن است علائم مشابهی با سندرم تخمدان پلی کیستیک داشته باشند، اما توانایی تخمک گذاری دوره ای را حفظ می کنند و بنابراین، می توانند با موفقیت باردار شوند. با این حال، مبتلایان به PCOS به دلیل عدم تعادل هورمونی شدید که روند تخمک گذاری را مختل می کند، تخمک گذاری نمی کنند.

عزیزم منم درست گفتم دیگه حالا برا شما چه فرقی میکنه برو دکتر نگزان نباش چیزی نیس 

Pcos یه جورایی ژنتیکیه یعنی از اول بچگیت هست 

ولی این ممکنه در اثر استرس ،رژیم نادرست و اینجور چیزا به وجود بیاد 

خیلی از خانوم ها هم درگیر این بیماری هستن اصلا چیز عجیبی نیس

عزیزم منم درست گفتم دیگه حالا برا شما چه فرقی میکنه برو دکتر نگزان نباش چیزی نیس   Pcos ی ...

نه راستش میدونید چرا میترسم 

میترسم برم وداروهای اشتباه بهم بدن و بدتر شم 

نه راستش میدونید چرا میترسم  میترسم برم وداروهای اشتباه بهم بدن و بدتر شم

نترس قشنگم این چیزی نیست که نتونن درست تشخیص بدن 

خیلی از داروهاشونم مشابه

به دکترت اعتماد کن❤️