2777
2789

بخدا خسته شدم چندماهه منتظرم تو شهر غریب چ چیزایی رو ک تحمل نکردم خواهش میکنم کمک کنید دلم میخواد فردا با صدای پیامک بانک بیدار بشم 

دلم میخواد تعیین شعبه بشه وامم 

من یه مدتی کارم خیلی گره افتاده بود همسرم کار گیرش نمیومد 

خودم اعصابم خورد بود یه بنده خدایی بهم گفت صبحا قبل از اذان حیاط و دم در خونتون آب و جارو کن صلوات بفرس چنین کن برای رزق وروزیت 

هنوز ده شب نگذشته امشب تو راه حرم امام رضا هستم شغل همسرم بهترشد خداروشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقدم بهم خورده بود نماز ابوالفضل عباس رو خوندم مشکلم حل شد

اما الان باز با یه اوضاع وخیم تر دارم جدا میشم به هرچی ک فکر کنی توصل پیدا کردم

نمازآیت الله بهجت خوندم

چله ۴۰روزه صلوات به نیت امام زمان و ۴۰شهید

چله سوره یس به نیت نرجس خاتون

۱۰۰۱یا ودود 

۱۰۰۰صلوات برا نرجس خاتون

کلی نذر غذا و فلان و بهمان دیگه

هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده

الانم ک چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس رو میخوام بگیرم و چله زیارت عاشورا معمولی

والا من که از هیچی حاجت نگرفتم. برو تاپیک هامو ببین. چقدر برا ذکرها گفتم بیان کمکم.

من حتی اعداد رو هم امتحان کردم 

کائنات و... 

اما واقعا خسته شدم هیچکس نیست کمکم کنه چقدر سخته بی پارتی بودن😁

عقدم بهم خورده بود نماز ابوالفضل عباس رو خوندم مشکلم حل شد اما الان باز با یه اوضاع وخیم تر دارم جد ...

ایشالا حل بشه عزیزم

چقدر میفهممت منم تو این شرایط بودم فقط امام رضا همدمم بود ک الان خیلی دلتنگشم🥺

من یه مدتی کارم خیلی گره افتاده بود همسرم کار گیرش نمیومد  خودم اعصابم خورد بود یه بنده خدایی ...

خداروشکر عزیزم 

خونه من اپارتمانیه و منم ب شدت ترسو

چجوری اینکارو کنم 

من یه مدتی کارم خیلی گره افتاده بود همسرم کار گیرش نمیومد  خودم اعصابم خورد بود یه بنده خدایی ...

برای منم دعا کن بیام مشهد منم همسایه امام رضام ک ده ماهه دورم خیلی دلتنگم خیلی زیاد😔

ایشالا حل بشه عزیزم چقدر میفهممت منم تو این شرایط بودم فقط امام رضا همدمم بود ک الان خیلی دلتنگشم🥺

دعا کن مشکلم حل شه منم حتما برای تو دعا میکنم

من واقعا شوهرم دوست دارم با تموم اتفاق هایی ک افتاده اصلا دلم به جدایی راضی نیست ولی خب فلن اون افتاده رو دنده لج و کاری از من ساخته نیست