2821
2789
عنوان

یه سوال

128 بازدید | 10 پست

سلام

یه سوال داشتم

برادرم دوروز پیش پاهاشو عمل کرد رو ویلچر نشسته بود من اومدم کمک کنم ویلچر بلند کنیم خیلی سنگین بود نتونستم

گذشت روز بعدش کمر درد وحشتناکی گرفتم چندساهت بعدش دلدرد مثل پریودی ولی دردش کمتراز پریودی بود گرفتم

از غروب دیروز لکه بینی دارم امروزم هم لکه هم دلدرد 

کمردردم خوب شد

برای بکارتم میترسم نمیدونم این خون چیه

زدم گوگل نوشته با  بلند کردن اجسام سنگین بکارت اسیب نمیبینه

کسی شرایط مشابه منو داشته؟ 

عزیزم چیزی به اسم پرده بکارت اصلا وجود نداره توروخدا بعنوان یک مادره آینده اطلاعاتتون رو راجع به بدنتون ببرید بالا با مطالعه کردن.

و نگران نباشید هیچ اتفاقی برای شما نیفتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چیزی نشده ولی نباید چیزای سنگین بلند کنین اونم یهویی من خودم ورزش های سنگین میکردم هم رزمی هم بدنسازی اینا و دچار لکه بینی میشدم و میترسیدم دکتر رفتم و گفت ن هیچی نمیشه 

عزیزم چیزی به اسم پرده بکارت اصلا وجود نداره توروخدا بعنوان یک مادره آینده اطلاعاتتون رو راجع ب ...

عزیزم خیلی در مورد هایمن خوندم و خیلی چیزارو میدونم ولی وسواس گرفتم یه ترسی بدی اومد تو وجودم

به هیچ عنوان به هیچ عنوان بکارت با این چیزا از بین نمیره خیالت راحت 

خب پس دلیل این خون و دلدرد شبیه دلدرد پریودی چیه

من اوایل  این ماه پریود شدم پس خون پریودی نیس تازه تنبلی تخمدانم دارم دیر ب دیر پریود میشدم

خب پس دلیل این خون و دلدرد شبیه دلدرد پریودی چیه من اوایل  این ماه پریود شدم پس خون پریودی نیس ...

از رحمته بخاطر زور زیاد 

اینکارو‌نکن دیگ احتمال فتق و دیسک کمر هست خطرناکه

هایمن با ورود کامل از بین میره تازه برا هرکس متفاوتم هست 

خب پس دلیل این خون و دلدرد شبیه دلدرد پریودی چیه من اوایل  این ماه پریود شدم پس خون پریودی نیس ...

این لک بینی خونی هست که از دیواره رحمِ و بر اثر بلند کردن جسم سنگینِ و هیچ خطری نداره نگران نباشید 

دل دردتون هم بخاطر کشیده شدن و منقبض شدن عظلات شکمِ ولی بلند کردن ویلچر یا هر چیزی که سنگینِ باعث کمردرد و حتی بیرون زدگی دیسک میشه هر چند میدونم بعضی مواقع مجبوریم انجام بدیم